Den perfekta övergångsjackan + Ivy passar på när mamman är borta..

Halloj på er! Det är en underbart halvdisig söndag i Nashville, men ändå rätt soligt. ”Bara” 32 grader i solen så passar på att dra på mig jackan när det är lite ”svalare” 😝

Tog lite bilder nu på morgonen och sedan lämnade jag Austin och Ivy hemma och åkte iväg till en coffee shop där jag sitter nu. Alltid lite extra härligt på lördagar, det är så mycket folk och härlig stämning då.

Sitter här och sippar på en mumsig latte. Har en hel del jobb att göra med mima, uppdaterar priser i vårt affärssystem och fixar med kundordrar. Men så när jag sitter här så ringer Austin, vilket känns lite.. ja, typ, vad är det han inte hittar nu? Våtservetterna? Hennes pipmugg?

– Hey, so…… you HAVE seen her take steps, right?
– Eh I mean.. yeah?
– Well… this girl is straight up walking.
– VA??
– Yes. She freaking walked half the hallway.

Img 3174.jpg

Alltså!!! Hon går, bara sådär? Får alltid ha i åtanke att Austin är en man av överdrifter, så mycket bör tas med en liten nypa salt. Men ändå? Han hade ju inte ringt för att hon tagit 1-2 steg och sen satt sig som hon gjort de senaste dagarna… Wiiiiie! SÅ HIMLA SPÄNNANDE.

Img 3178.jpg

Jaja, on another note: jag älskar min nya jacka! Den kommer från Zara och är superhärligt mörkt mauvefärgad, OCH den har perfekt passform. Köpte en small och den kändes alldeles lagom i storleken. Kostar 399 kr och finns att köpa HÄR.

Drog på min röda läppenna och kände mig väldigt…. färgglad 🤪 Men liksom sådär alldeles lagom Amanda-färgglad.

När Ivy tagit sin nap ska jag åka hem, ge henne lite mat och sedan åka för att möta upp Celi och hennes kids i downtown. Det är en liten kids festival i Centennial Park, så det blir kul! Jag är så glad att jag har Celi, hon ser till att jag gör lite roliga mammagrejer med Ivy haha!! Hade liksom inte ens vetat om att det hände annars.

Hoppas ni har en trevlig lördag, och glöm för allt i världen inte att gå och rösta!!!!! ☝🏻 VIKTIGT!!!!!! ☝🏻

  1. Hedvig skriver:

    Så jäkla snygg!😍

  2. Mormor skriver:

    Åh, jag vill se henne tulta omkring, jag vill hålla hennes lilla hand och upptäcka saker med henne… Denna älskade lilla Ivy!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..