Era tips – min lag. Eller nåt sånt!

Tack för era tips i förra inlägget! Har tänkt att jag gärna vill komma ut med henne lite mer men det är bara att det fortfarande är så sanslöst varmt på dagarna så man orkar liksom inte vara ute.. Plus att vi inte har någon lekpark i närheten, så det blir liksom ett litet projekt varje gång man ska göra det.

Men! Igår hoppade vi in i bilen efter frukosten och åkte till en lekpark.

Jag och Ivy var där själva först, men sen efter någon kvart fylldes det på med fler ungar som behövde leka av sig.

Jag tycker alltid det är lite stelt i lekparker. Som jag skrev i förra inlägget är jag en superintrovert (fast kan liksom vara social när det behövs) så jag känner sällan för att prata med andra föräldrar. Haha. Det blir liksom så spänt då när man sitter i sandlådan två mammor och två kids. Det är liksom så… tyst. Haha. Så försöker man prata med sitt eget barn så mycket som möjligt för att liva upp det lite 😅

Ivy är väl inte särskilt intresserad av själva ”lekandet”, gillar mest att gräva i sanden och ställa sig mot saker.. och att krypa efter andra barn. Haha. Hela tiden. Hon följer efter de lite äldre barnen och betraktar dem och försöker klättra upp där de är.. Ha!

Vid halv tio blev det alldeles för varmt i lekparken så då åkte vi. Stannade på Barnes & Noble som är en stor bokaffär för att köpa Goop Magazine och titta på leksaker. Sedan åkte vi till Target för att köpa kritor och ett målarblock! Tack för tipset på det med! Hittade inga tjocka kritor dessvärre men vi får väl låta henne rita under uppsyn så hon inte äter upp dem 🤪

Och som vanligt kommer man alltid hem med dubbelt så mycket som man hade planerat att köpa på Target 😬 Lite nya sockar till Ivy och ett par glitterleggings för $5, o så block, kritor, och en tidning till mamman dårå!

Resten av vår fredag var väl inte skitkul, Ivy håller på att få sina kindtänder så hon är väldigt ledsen och klänging och sover megadåligt. Två kindtänder poppade upp i veckan och tror fler är påväg, imorse blödde hon i munnen helt från ingenstans!? Kan det göra det??

Efter en natt med ett barn som vaknat en gång i timmen och gnällt samt sedan vaknat 04:30 så har jag checkat ut från hemmet så Austin får ratta henne en stund. Han har haft mycket jobb denna veckan så vi balanserar det lite såhär, så han tar henne idag så jag kan catcha upp med mitt jobb. Jobbar bland annat med en liten sociala medier/grafisk design portfolio, wish me luck! Kan behövas eftersom jag knappt vet vad jag ska fylla den med, haha.. 🤞🏼

Puss på er och trevlig helg!

 1. Vanessa skriver:

  Hej!

  Först o främst, wow! Fattar inte hur du klarar att jobba o ratta litet barn samtidigt! Min son är 1,5 år o jag tycker att när han är vaken får jag tyvärr inte mkt annat gjort än att hålla koll på honom!

  I lekparken tycker jag inte alls att du behöver känna att man måste prata med andra föräldrar. Le lite o sen koncentrerar du dig bara på ditt barn. Jag är social men så gör massa mammor i de lekparker vi hänger. Ett leende o sen fokus på sin unge. Då fattar jag att de inte vill prata o det blir inte stelt.

  När jag inte vet vad jag ska roa min son med brukar vi ringa face-time. Det absolut roligast är om det finns nåt barn att ringa till! Leka med vatten! Få plaska lite med hinkar o grejer o duschen. Man måste hålla i dock för det blir halt på golvet.

  Vi har köpt fingerfärg, har inte testat än! Gå ut är ju storfavoriten men det kanske inte funkar om det är varmt. Finns det nåt bibliotek med en rolig barnavdelningen? Det gillar min son!

 2. Sofia skriver:

  Jag är rätt social av mig men hela den här ”mammavärlden” kan vara så förvirrande! Vi bor också i ett annat land (Manchester, England) och vi började gå på en lekgrupp bara några veckor efter att vi flyttat hit. Vissa mammor är bara underliga tycker jag, vänder ryggen mot en när man försöker vara med i ett samtal, kallar en fel namn och när någon annan rättar kan svara ”äh, är väl sak samma”.
  Har även en gång i en park råkat träffa på 2 mammor från gruppen som jag ändå pratat en hel del med och de låtsades att de skulle hämta något bara för att ställa sig på andra sidan parken tillsammans 🤔

 3. Sara skriver:

  Håller såå med dig om stämningen lekparken haha, hatar det! Måste va ännu jobbigare med ett annat språk… tycker du är grym som är nybliven mamma sådär i ett annat land!

  1. Men ååå vad glad jag blir för peppen! Tack gulliga du. Haha, ja det blir liksom ännu mer stelt då. Igår satt jag och funderade på vad i hela friden spade hette så jag kunde be Ivy dela med sig till det andra barnet, haha..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..