14 saker ni inte visste om mig!

Amandacannon carolinabyrmo 03

Glad måndag!

Det har varit full rulle i helgen med Austins kompis som bott hos oss och myyyycket jobb och fix med en portfolio, så jag tänkte att vi inleder veckan med en lista på 14 saker ni inte visste om mig! Bjussar även på bilderna duktiga Carolina Byrmo tog när de var här och gjorde reportaget om mig för mama 💫

Img 3518.jpg

 1. När jag bakar/lagar något med ägg måste jag ALLTID plocka bort den lilla navelsträngen som sitter på äggulan.. den äcklar mig SÅ mycket!! 😷 Så när jag ska göra omelett med 5 ägg kan ni bara tänka er hur länge jag står där med skeden och försöker fånga upp de där envisa vita strängarna 😅
 2. Jag är jäääättedålig på att svara på sms och meddelanden. Oftast läser jag och tänker att jag kan svara sen när jag inte gör XYZ. Meeeen så blir det aldrig nåt ”sen”, och två veckor senare måste jag skicka ett ”förlåååååt att jag är så sämst på att svara”-sms tillbaks…
 3. I hate to admit – men dubstep är mitt guilty pleasure. All in med Dubba Jonny (😂) är VÄRLDENS bästa springlåt!!!!
 4. Min mamma skickar regelbundet paket med kakao, te och tuggummin från Sverige. Allt detta finns givetvis även här i USA, men vissa saker har jag blivit så kräsen med 😝 Kakaon tycker jag dock är ganska befogad då jag inte hittat NÅGON som smakar lika bra som den svenska.. antingen är den för söt, eller för ljus, eller för… äcklig. Te vill jag bara dricka mitt Ica Eco Havtorn, Söder eller Himlagott. Och tuggummina här är SÅ galet söta/starka! Nej tack V6 vill jag ha!

  Amandacannon carolinabyrmo 15

 5. Hade jag varit själv hemma en hel dag utan något att göra hade jag garanterat kunna spendera totalt en timme med att klämma porer… Ibland står jag 10-15 minuter och bara går lös i ansiktet. Har alltid gjort det och det är givetvis en stor orsak till att min hy aldrig varit riktigt sådär fin, hahah. Men det är ju så KUL.
 6. Jag har alltid varit intresserad av barnprodukter och mammakläder, ända sedan jag började jobba i en barnbutik när jag var 16 år! Nu i efterhand inser jag hur sjukt liten jag var, haha, men jag ÄLSKADE att sälja bilstolar, spjälskydd och amningsbhar!

 7. Jag är JOBBIGT kär i Troye Sivan. Verkigen sådär som man var när man var 14… är på riktigt ledsen att jag ALDRIG kommer få honom. Dels för att han är gay och dels för att, ja, jag är ju gift 😂 Austin börjar tröttna på att höra mig beklaga mig över detta, hahaha..
 8. Föredrar kakor över godis aaaaaaalla dar i veckan. Tror verkligen att jag aldrig kommer tröttna på kladdkaka?!
 9. Har alltid anpassat min musiksmak efter mina pojkvänner. Det har varit allt från Metallica till Lars Winnerbäck… Och nu äntligen har jag hittat en man som jag verkligen delar musiksmak med! 😅
 10. Jag drömmer om ett hus med en wrap around porch! Vill hänga en hammock där så jag kan sitta och dricka te på morgnarna.

  Amandacannon carolinabyrmo 11

 11. Diska och dammsuga tycker jag är rätt kul, diska är lite som terapi och jag ääälskar att se damm och smuts åka in i dammsukaren. Tänker att det har att göra med att jag älskar att klämma porer, gillar liksom att se skiten försvinna! Därför dammsuger jag oftast utan munstycket så jag riktigt kan se när det åker in… hahahah jag hör ju att jag är sjuk.
 12. Jag har varit förlovad och planerat bröllop en gång innan Austin! Tänk vad mycket man är med om och lär sig på livets resa.
 13. Jag tvättar håret max en gång i veckan.
 14. Jag har varit bästis med min bästis Tillan sedan vi träffades på lekis 1996. Sedan dess har vi absorberat hennes lillasyster Ellen och hennes bästis Klara till vår bästisgrupp. Vi alla bor i olika städer (Nashville, Stockholm, Varberg och Malmö) och har en ständigt pågående iMessagekonversation. Och det bästa av allt är att 1. vi ska ha en bästishelg utan män och barn när jag kommer hem i November, och 2. att jag ska hämta Ellen och hennes familj på flygplatsen om SEX TIMMAR! Wiiiiieeeee!! Dags att återgå till dammsugeriet 💃🏼
 1. Blir ändå nyfiken på förlovning och bröllop innan Austin! Hur långt kom du? Vad hände? (Om du inte vill svara så är ju det såklart ok!)

 2. Kajsa skriver:

  Haha! Jag visste inte att grejen i ägget är en navelsträng! Tycker den är mycket enklare att plocka upp med pincett än med sked. Kanske kan vara värt att testa för att slippa spendera hela dagen med att förbereda omelett!

 3. Sofia skriver:

  Haha! En hel del igenkänning ändå måste jag säga! Förutom det där med porer, avskyr det! 😂

  1. Hahaha är det sant! Jag önskar att jag gjorde det med 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..