Pumpor, tacos och spindelbett 😰

Halloj på er! Ellen och Simon landade hos oss i tisdags och vi har har det supermysigt! Våra kiddos är precis lika gamla så det är kul att se dem tulta omkring tillsammans och ta varandras leksaker, haha.

De är här i tre dagar så vi har ett alldeles lagom späckat schema för att hinna med att se stan! Igår åkte vi till 12 South och gick runt lite, det är ju pumpsäsong och då går amerikanerna lös på PUMPOR till dekoration, pumpor att äta, och pumpkin spice everything!

Pumpkin patches är ju en stor grej, oftast på typ åkrar där man kan gå och plocka sina egna pumpor. Men det finns ju även alternativ för oss stadsråttor, såsom detta stället vi gick förbi.

Vi skulle ha ätit på Burger Up men tydligen hade de ett private event när vi kom dit, så vi gick istället till Bartacos för att äta mexikanst istället. Gillar stället men finns helt klart godare tacoalternativ i stan!

Ivy vaknade igår upp med två stora bett i ansiktet… 😱 Eller, de var inte jättestora på morgonen, men blev det allterftersom dagen gick. Ett här på sidan, och ett uppe i pannan. Imorse hade hon ännu ett på andra sidan och det i pannan hade svullnat upp och blivit stort som en enkrona! 😣

Vi tänkte det kanske var myggbett, men känns inte som de hade sett ut så.. plus att vi inte fått några under natten.. Googlade på spindelbett som vi misstänkte och det ser verkligen ut som om det är vad det är. Innan vi flyttade hit hade jag aldrig ens tänkt att man kan få bett av spindlar (eller iallafall att det skulle ge sånahär reaktioner) men här är det väl ganska vanligt verkar det som..

Vi ringde iallafall BVC imorse och de sa att sålänge hon verkar okej är det ingen fara. Och hon har varken kliat eller haft feber eller varit annorlunda på något sätt, så jag tänker det är lugnt. De sa att vi kunde ta lite mildison på för att dämpa svullnaden lite grann. Så vi har gjort det så får vi väl hoppas att det går över snart! Men SÅ äckligt att det gått en spindel på henne 😱

Jag beställde en kyckling och en ribeye tacos, båda smarriga men inte i näääärheten av lika gott som typ Mas Tacos (dit ska vi imorgon!)

SÅ kul att ha sin bästis och hennes familj här! Fattar fortfarande nästan inte att de är här, haha.

Bartacos har dock en himla bra barnmeny! Stort pluspoäng för det. Det fanns massor att välja på men vi körde på kokt broccoli som alltid är ett säkert kort för vår gosunge.

7520677968 img 2281.jpg

Små snuffsarna! Vi mumsade i oss allt och begav oss hem igen, alldeles för varmt för att spendera för mycket tid ute på eftermiddagarna..

Sedan åkte vi hem och lekte lite, handlade mat, gjorde middag och somnade vid 21… iallafall 30 min senare än kvällen innan, hahaha. Trötta päron 😅

Nu är det lunchdags för oss här så vi ska göra ett nytt försök med Burger Up, sedan blir det en tripp ner till Lieper’s Fork och Franklin hela eftermiddagen. Ska bli kul, men vet inte hur vi ska överleva när det är sånhär tropisk hetta! Helt galet. Jaja, vi kan ju inte sitta inne i ACn hela tiden haha.

Hoppas ni haft en härlig onsdag! Puss!

 

  1. Sofia skriver:

    Åh men fy fan! Spindelbett!! 😱 Jag avskyr spindlar och är rädd för dem också så det hade varit en total mardröm och jag hade inte kunnat sova på dagar om det hände mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..