Downtown Nashville

Hej på er!

Igår morse åkte Ellen och Simon vidare mot New York. Så i fredags firade vi sista dagen med en tur till Germantown följt av obligatorisk tacos på Mas Tacos, och sedan visade vi dem Downtown på eftermiddagen. Sparade liksom det mest extrema till sist, haha!

Broadway som är den stora gatan där alla countrybarer ligger är verkligen… speciell! Haha. Det är så SJUKT amerikanskt!! Det är liksom jeansshorts, t-shirts där det står ”LET’S GET NASHTY” på alla möhippor, och såklart cowboyboots på var och varannan människa. Härligt, ändå! Man känner sig iallafall ganska svensk när man går där, hahah.

Lilla gänget minus bebisar!

Sidogatorna är lite lugnare än Broadway, här var vi påväg till en av alla bootsaffärer för att bara ge Simon och Ellen en liten blick av hur det kan se ut.

Här inne är det alltid köp 3 betala för 1 (!)

Jag tvingade Ellen prova ett par. FÖRSÖKER tycka det är snyggt ur ett *modeperspektiv* eftersom cowboyboots är inne nu! Så det hade ju liksom varit rätt passande för mig som ändå bor här att investera i ett par.. men, det är inte många som bär upp det lika givet som Hanna Stefansson.

MEN… så hittade jag dessa golliga!

Lite stora, men tääääänk så gulligt till våren!?!?

Jag orkar liksom inte. Ska helt klart köpa ett par åt Ivy! Blev inte denna gången dock.

Bootsen för vuxna ligger i denna butiken runt $300-500, men dessa små minisar kostade bara $50.

Ja alltså… america 😝

Som på rutin blev det lilla barnet uttråkat väldigt snabbt och nöjde sig inte med annat än att krypa runt i hela affären, så vi fick bege oss mot bilen.

Sedan avslutade vi med BBQ brisket sandwiches från Mitchell’s som ligger här i East Nashville! Har varit SÅÅÅÅ roligt att ha sin bästis på besök, hade så gärna velat ha dem här lite längre. Men men! Det får bli nästa gång.

Igår tog vi det superlugnt hela dagen, det var verkligen jätteskönt. Åkte och skulle uppgradera våra telefoner på eftermiddagen till varsina iPhone Xs, men givetvis hade de strul med sitt säljsystem så efter nästan en timme där med försök på olika sätt att sälja telefonerna så fick vi åka hem.. jahopp! Tråkigt tråkigt, men det får bli en annan dag helt enkelt.

Hoppas ni får en megahärlig söndag! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..