En höstig familjehelg

Hej kära ni! Det var några som skrev till mig angående att det verkar som ett inlägg försvunnit.. och det gjorde det, för jag ångrade mig morgonen efter att jag publicerat det..

MEN nu när jag läste igenom det igen så kände jag att jag vill ju faktiskt dela med mig av verkligheten här på bloggen, även om det ibland blir lite väl personligt kanske. Kan det hjälpa en endaste av er som läser att känna sig mindre ensam så är det ju värt det!! Så, ni som missade det kan nu läsa det HÄR (eller om ni scrollar ner lite) 🙂

Vi har haft en ändå ganska mysig helg. Jag har väl inte känt mig helt hundra mentalt kanske och Ivy har varit lite sjuk (vilket kanske kan förklara varför det varit lite extra tufft de senaste dagarna! Lillan 💜) men igår eftermiddag kom vi iallafall ut till lekparken hela familjen en liten stund.

Ivy behöver inte mycket för att vara road, ett par ekorrar eller andra barn som springer runt räcker långt som underhållning!

Visst är hon go? Bodyn är från Tinycottons, koftan är H&M (verkar dock vara slutsåld online..) och leggingsen H&M x Mrs Mighetto (oops, också slutsålt! Sorry!!). Och såklart lekparksskorna från H&M – DE finns iallafall kvar om man vill haffa ett par 🤪

Känns lite konstigt att säga det men det var faktiskt ganska rofyllt i lekparken 😅 Jag är tydligen långt borta nånstans i tankarna.

Efter någon halvtimme i lekparken tänkte vi att vi snart skulle börja dra oss mot Jeni’s Ice Cream för att köpa lite glass. Men precis då får jag ett SMS av min kompis Kellie som undrade om vi ville spontanses på Bartaco för lite middag, och eftersom det låg bara 10 minuter därifrån så var det ju alldeles perfekt timing!

Hoppade in i bilen och åkte från Hillsboro till 12 South. Kellie och Trenton var lite sena och eftersom Bartaco praktiskt nog ligger precis vid en perfekt ljussatt vit vägg behövde vi såklart ta lite bilder.

Ivy upptäckte att det var väldigt kul att köra vagnen medan vi väntade på bord. Lördag kväll = sämsta timingen att äta middag i 12 South!

Men efter 40 minuter fick vi äntligen bord, vilket var tur eftersom vi både hade en hungrig bebis och hungrigt preggo i sällskapet 😁 Kellie och Trenton är några av de första vännerna vi träffade här i Nashville, då var jag höggravid med Ivy och nu är det deras tur om en knapp månad. Så himla roligt!

Ivy pillade i sig lite broccoli innan hon välte ut ett stort vattenglas över mina ben (men hon lyckades med att inte få en enda droppe på sig) så det var en härlig middag! Hon skulle även tvunget rita mig med blyertspenna i ansiktet, peta med en kniv i min panna och pilla med mina tacos. Yes, det är så lugnt och härligt att gå på restaurang med småbarn! 🤯

Idag har vi städat huset, fikat, jag har fotat lite *content* åt ett företag och snart är pulled porken klar som kokat i slowcookern sedan i förmiddags. Mums! Ivy tar en nap just nu vilket hon nog behövde efter att ha vaknat var 30-40e minut inatt.. stackarn. Och stackars föräldrar. Haha. Sen ska vi gå ut en sväng i det fina vädret, förmodligen till Germantown som vanligt. Hoppas ni haft en fin helg! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..