Höstens snyggaste snakeprintboots!!

Jag har hittat mina drömmigaste boots!

Förra hösten letade jag febrilt efter ett par ankelboots med ormskinnstryck på – men det var helt omöjligt att hitta ett par som fyllde alla mina kriterier, vilka var följande:

  • Spetsig tå
  • ”neutrala” färger, de ska helst gå i vitt/grått/ljusbeige
  • MAX 7 cm klack. Max.

Och, så hittade jag dem. Spetstå, vitgrått print, och 7 cm höga.

Skorna finns på Zara och vill ni klicka hem ett par till er själva kan jag verkligen rekommendera att gå UPP i storlek. Jag har normalt storlek 39,5 och storlek 40 är tight på mig.. 41 hade nog varit ultimat, men pallade inte byta 🤑

Yes, är SÅ nöjd och dessa kommer användas mycket flitigt i höst. Austin är inte lika nöjd då han tycker det är jobbigt när jag är längre än honom. Vi är exakt lika långa så låt mig bara säga att han älskar när jag har på mig ballerinaskor och sneakers 🤪 Meeeen tur för mig att jag inte känner att jag måste klä mig för honom!

Vad tycker ni? Hiss eller diss? Puss eller piss?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..