Elva saker jag ser fram emot i höst!

Innehåller annonslänkar

Det är Oktober! Wiiie! Jag är så redo för hösten, det är vi kanske alla efter denna sommaren!? Här har yttepyttelite löv har fallit men prognosen för den närmsta veckan är ändå 30 plus och sol.. pust.

Men! Jag ska inte deppa över det, tar hellre fint vänder än konstant regn och rusk såklart! 🌞 Det är mycket jag ser fram emot de här sista månaderna på året, så tänkte jag listar allt i detta inlägget så ni kanske kan få lite höstpepp ni med!

 1. Mest av allt ser jag fram emot att jag och Ivy ska hoppa på planet till Sverige den 7e November. Hurra! Eller ja, själva resan själv med henne bävar jag bara sådär lagom mycket för – men att få komma hem till familj och vänner i tre veckor kommer bli fantastiskt härligt! Ska utnyttja alla familjemedlemmar för barnpassning, kanske till och med få sova en natt eller två SJÄLV, gå på Jul på Liseberg och träffa mina kompisar!
 2. Ser jättemycket fram emot att Ivy börjar GÅ på heltid! Just nu är det kanske 30/70, hon föredrar fortfarande att krypa även om hon helt klart KAN gå om hon vågar. Men ska bli så mysigt att se denna lilla minimänniska tulta runt!
  Img 0517.jpg
 3. Pumpkin Spice Lattes! Köpte höstens första på Starbucks i fredags och det var sååå mumsigt. Ber om en pump mindre så det inte blir för sött, då blir det alldeles perfekt tycker jag.
 4. Höstdoftljus! Alltså, det är väl kanske en av de bästa grejerna med hösten – att tända ljus överallt. Bonus när de doftar sådär mysigt också! Just nu har vi ett som luktar vanilj/karamell (låter väldigt sött och äckligt men det är faktiskt ändå helt okej!) men är på jakt efter det PERFEKTA höstdoftljuset. Ni får väldigt gärna tipsa i kommentarerna om ni har några favoriter på denna fronten!
 5. Ha en tjejhelg med mina bästa kompisar. Alltså, det här kommer bli det roligaste på väldigt, väldigt länge. Bara Tillan, Ellen, Klara och jag utan några barn eller män så långt ögonen kan nå! Haha. Vet inte ens när det hände sist, så ni kan gissa om jag läääängtar!
  Img 0520.jpg
 6. Mamagalan. Ska bli så HIMLA roligt att få träffa mina bloggkollegor och massa andra supermamas på denna roliga tillställning när jag är hemma i November. Det är liksom liite nyp-mig-i-armen på det!
 7. Lyssna på julmusik. Yes, jag ÄLSKAR julen och vill dra ut på den så mycket som möjligt innan, för när julen väl är över är jag så trött på den och vill bara ha det nytt och fräscht inför det nya året. Jag brukar dra igång jullyssnandet någon gång under mitten av Oktober eller början av November, men jag får göra det i smyg eftersom Austin vägrar låta någon jul komma in i huset innan Thanksgiving som är sista helgen i November… Life with an American!
 8. Åka till ett pumpkin patch! Detta är något superamerikanskt i mina ögon och har aldrig varit på ett stort ”riktigt” sådant innan, men vill sätta lite såna mysiga traditioner nu med Ivy! Tänker att vi ska göra det varje år och att hon får välja en pumpa 🧡 Hur mysigt liksom!
  Img 0519.jpg
 9. Och på tal om amerikanska traditioner – Thanksgiving! Tyvärr missar jag denna superhögtid eftersom jag kommer vara i Sverige då, men det kommer ju ändå vara Thanksgivingfeeling vart man än går under hela November månad. Så istället för en klassisk amerikansk thanksgiving (med stuffing, mac n cheese, sweet potato casserole och green beans) så får det väl bli kalkonmiddag hemma istället.
 10. HÖSTOUTFITS! Kan vara det absolut bästa med hela hösten – hur man kan klä sig! Tillräckligt varmt för bara ben eller t-shirt om man vill, men ändå så man kan ha på sig jacka eller kofta om man vill. Och boots såklart! Helt klart lättaste årstiden att klä sig för tycker jag.
  Img 0521.jpg
 11. Slutligen ser jag även fram emot att överlag kunna vara ute lite mer!! Vi har varit i vår trädgård rekordlite de senaste 5 månaderna för att det helt enkelt bara varit FÖR varmt under dygnets alla timmar. Så himla segt att gömma sig inne där det finns AC hela tiden.. att kunna gå ut i trädgården och leka mer, sitta på uteserveringar och ta långa promenader eller springturer utan att förtvina! DET ser jag fram emot 🍂

Ivy’s kläder: Tröja – Bobo Choses/Babyshop, Leggings – Lindex, Skor – Superga/Babyshop.
Mammans kläder: Tisha – Anine Bing x Gina Tricot, Jeans – Monki, Boots – Zara.

Vad ser NI fram emot denna hösten?

 1. Hanna skriver:

  Älskar också hösten!! Min bästa årstid ❤️
  Har nyligen hittat din blogg och älskar den, du skriver så fint och ”mysigt”. Man blir glad 🙂

  Kram

 2. Manchester är hösten = mycket regn! Men jag ser fram emot att iaf försöka hålla i min träning trots vädret, förhoppningsvis sälja några fler av mina tårtor (🤞🏽) och att min nya bloggsajt ska ta fart 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..