En dag på biblioteket

I fredags förmiddag åkte jag och Ivy till stadsbiblioteket för att träffa Celi och hennes kids. Så skönt att få prata lite svenska med jämna mellanrum 😝

Ivy älskade att få leka av sig både inom- och utomhus på bibblan. De hade faktiskt en fantastiskt fin barnavdelning med massa stora roliga lekavdelningar och barnvänlig innegård där man kunde sitta och äta. Så nice!

Vi läste lite böcker men mest lät vi barnen leka och springa/krypa runt, och Celi och jag kunde ha sammanhängande vuxenkonversationer vilket var väldigt härligt, haha.

Lite klättring innan lurredags! Jag var SÅ nära att klä mig i exakt likadana kläder som Celi, hahaha. Det hade varit väldigt roligt om vi kommit dit och såg precis likadana ut. Vi fick frågan ändå från några främlingar om vi var systrar.. Amerikaner tror väl antagligen att man är det bara man har blont hår och ser skandinavisk ut 🤪

Lurredags!

Snorvarmt ute, iskallt inne. Är SÅ redo att värmen ska försvinna nu, men det verkar som om sista åskvädret kommer på måndag och sedan går temperaturerna äntligen ner 🙏🏻

Man kunde leka dockteater, och de hade även ett annat rum med en riktig stor dockteater som man kan komma och se någon gång i veckan. Får försöka pricka in det någon gång!

En riktig toppendag var det verkligen. Tycker jag har blivit mycket bättre på att hitta på sånahär saker de senaste veckorna, har iallafall blivit 2-3 gånger i veckan att vi tar oss ut och gör någon *aktivitet* liksom. Det gör ju dagarna roligare för både mamma och barn!

Austin kom hem på kvällen och igår umgicks vi mest hela familjen efter att jag fått sovmorgon till halv nio. Underbart! Idag är planen att jag ska iväg och jobba på förmiddagen, sedan på eftermiddagen är väl tanken att vi ska vi åka till ett pumpkin patch som ligger på en farm någon timme söder om stan. Ska bli jättemysigt! Får se hur varmt det blir bara, kanske att vi kan hålla oss till nästa helg när det ska bli bra mycket svalare (ni vet, typ 25 grader iallafall!)

Puss o kram!

  1. Sofia skriver:

    Jag har varit hemma med min dotter i snart 4år och det är aktiviteter utanför hemmet som räddat många dagar! 🙌🏽
    Vi har gått på lekgrupp, varit med i en sportgrupp, besökt olika bibliotek och parker 👍🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..