Copy paste på den här lördagen, tack!

Igår hade vi verkligen en så himla bra dag! Först av allt: hösten har Ä N T L I G E N kommit till Nashville! 33 grader förra helgen, 10 grader igår.. Vi firade med att klä på oss och hoppa in i bilen på förmiddagen och åka till West End för att gå på en långpromenad.

Vi parkerade i 12 South och gick till Hillsboro Village. En lagom prommis på 30 minuter och man går liksom genom hela Belmont University på vägen dit. Väldigt fint och mysiga (drömmiga) hus. Vi hade hunnit bli rätt hungriga så vi gick direkt till Revelator Coffee för att köpa nåt att dricka och äta.

Påpälsat barn. Kanske gick lite väl overboard men det var KALLT ute! Måste nog köpa ett par vantar åt det lilla flickebarnet..

Jag tog en avocado toast som var SÅ smarrig. Helt klart en av mina topp 5 jag ätit. Ska helt klart testa göra det hemma – den var liksom toppad med någon blandning av majs, tomat, jalapeno, rödlök och koriander.. GALET gott.

Älsklingsskruttan. Hon börjar verkligen bli så stoooooor!

Sedan gick vi till lekparken i Hillsboro så vi kunde äta våra mackor och Ivy kunde leka av sig lite. Vi verkligen NJÖT av denna lilla stund, allt kändes så perfekt. Både jag och Austin har väl känt de senaste veckorna att det varit en hel del och att vi kanske inte varit på samma plan rätt ofta.. lite i obalans liksom. Så en sånhär liten mysig familjedag UTAN några måsten var nog verkligen vad vi behövde.

Alltså, kolla gottemackan. Den blev liksom som pricken över i:et på denna dagen!

Seadan kom vi hem, Austin hade en violinist i studion en liten stund och efter det åkte jag iväg för att komma ifrån lite och jobba en stund. Det var så skönt! Jag får verkligen 10 gånger mer gjort när jag inte sitter hemma, helt sjukt vad mer produktiv man kan bli när man kommer ut. Sen åkte jag hem, vi lekte en stund innan det var läggdags för Ivy och sedan beställde vi hämtmat till middag och kollade på The Office. Perfekt avslut på en perfekt dag.

Kör gärna en copy+paste på den nästa lördag. Och lördagen därpå. Och…

  1. Moa skriver:

    Så härlig dag!! Och vad skönt att hösten kommit till er också nu! Hoppas den är där för att stanna 🍂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..