Favorit i repris

Precis som jag sa förra lördagen så var den så bra och lyckad att jag helst bara ville copy pastea den till följande helger. Sagt och gjort – vi är ute och har tagit samma promenad, beställt samma brunch to go och är nu i samma lekpark och myser i höstrusket.

Om en stund ska vi bege oss hem igen, ska nog baka något eftermiddagsfika, hänga tvätt och få lite jobb gjort. En perfekt oktoberlördag!

Förresten nu är det bara 19 dagar tills vi åker till Sverige ivy och jag 😻 sååå galet! Är så redo för tid med familjen, mina kompisar, ivy och hur mycket egentid jag vill 🙌🏻💫

Hoppas ni har en toppenlördag! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..