Mysmåndag och mitt nya projekt

Igår eftermiddags åkte vi ner till Germantown och gick på en liten kort promenad. Det har varit rätt kallt det senaste, runt 12 grader, men igår hade det visst värmt på lite igen så pälsjackan på Ivy kanske var lite överflödig.. oops 🙈

När Ivy fortfarande inte hade somnat efter att vi promenerat i någon kvart så gick jag till Barista och satte mig och jobbade. Började på mitt sista inlägg i min gravidstil-serien, det blir dessvärre sent denna veckan också och kommer istället upp imorgon!

Fotade också lite åt mitt nya projekt! Jag har nyligen upptäckt essential oils (eller eteriska oljor som det så fint – eller fult – heter på svenska) och håller på och testar runt och lär mig hur man kan använda dem. Jag använde en under förlossningen som heter ”Gentle Baby”, vet inte hur det hade varit utan den såklart men jag fick iallafall kommentarer från både läkare och sköterskor om hur ”sansad” och ”med” jag var – trots att jag liksom blev förflyttad från birthing centret till sjukhuset (hallå bår över kullersten med krystvärkar, och krystvärkar utan bedövning i 4 timmar).. men så nu har jag iallafall införskaffat mig lite fler och har redan sett hur de hjälper mot en hel del saker här hemma, såsom snoriga näsor och ont i halsen! Har ett separat instagramkonto där jag kommer dela mer om detta, oilier.co! (Min hemsida kommer dessutom om någon månad!)

Img 1699.jpg

Efter en stund hade Ivy somnat så Austin kom inrullandes med henne och beställde en kopp te han med. Fick iallafall 20 minuters frid innan hon vaknade, ser det som en vinst!

Lite russin innan vi begav oss hem. Hon ÄLSKAR russin! Jag avskyr dem.

Sedan hem, middag, läggdags och mamma-pappa-middag.

Älskar verkligen våra kvällar!! Under veckorna brukar vi oftast spendera dem separat (eftersom vi ändå umgås hela dagarna), jag jobbar med mitt ute i soffan och Austin med sitt i sin studio. Men vi äter alltid middag tillsammans och kollar på åtminstone ett avsnitt av något på teven. Just nu är vi inne i The Handmaid’s Tale. Det tog oss 5 avsnitt innan vi fastnade, men nu är vi i mitten av andra säsongen! SÅ SJUUUUUUK serie! Vidrig är ordet! Men så bra! Så har ni försökt men inte fastnat, jag lovar att det blir mer intressant efter avsnitt 5! Någon annan som sett?

Hoppas ni har en häääärlig tisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..