Min gravidstil: kjolar

Innehåller annonslänkar

gravid-outfits-tips-23

Hej på er preggosar! Det här är sista inlägget i min lilla bloggserie med min gravidstil och idag ska vi gotta in oss på kjolar! Ett plagg som är väldigt smickrande och lättburet under graviditeten, tyckte iallafall jag. Det finns så många roliga stretchkjolar ute i butikerna och beroende på vart i graviditeten man är så kan man klämma sig in i olika typer.. Sen att jag valde att trycka in mig i en penn-jeanskjol som jag köpte i vecka 23 är en annan sak… haha! men den passade iallafall i någon vecka innan jag inte fick plats längre 😁

gravid-outfits-tips-29

Men ja, trikå är väl ändå det man tänker på först när man tänker på gravidvänliga kjolar. Hemligheten med just trikåkjolar som inte är just gravidmageanpassade, är att hitta  INTE leta korta kjolar, haha! Nej nej, då blir det inte bra kan jag lova. Här ovan har jag vikt up halva kjolen exempelvis, på så sätt kan man ju anpassa längden efter magen!

gravid-outfits-tips-2

När jag blev preggo, och innan dess, så tänkte jag att ”jag ska iiiiiiinte ha massa trikåkläder”! Och det höll jag väl fram tills andra halvlek. Här ovan har jag en vanlig kjol som gick att tänja ut rätt bra, och jag inser nu att man inte ens ser magen. Haha! Så, dåligt exempel. Men den är där, jag looovar!

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2017. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Jag tror att nyckeln med just trikåplagg överlag är att styla rätt! Har du en ”vanlig” svart/grå/marinblå kjol så kanske du kan liva upp det lite med en roligare topp, istället för en vanlig mammat-shirt? Och inte att förglömma accessoarerna förstås!

kjolar

  1. Stickad kjol, Gina Tricot
  2. Djurmönstrad kjol, Zara
  3. Zebramönstrad kjol, Zara
  4. Rutig kjol med skärp, River Island
  5. Kjol med volang, H&M

Till min förvåning hittade jag inte jättemycket gravidvänliga kjolar i butikerna, men det är väl kanske inte säsong? Lite fanns iallafall!

Slutligen lägger jag in min lilla video som jag gjorde förra året, där jag ger lite mer tips om vad för kläder man kan använda under preggofieringen! Men jag tror jag ändå fått med det mesta i de här inläggen 🙂

Summa summarum: älskade att klä mig under graviditeten, det var en riktigt kul liten utmaning! Och glöm inte att det GÅR att ha vanliga kläder, införskaffa eventuellt bara några basplagg som är gravidanpassade, såsom jeans och kanske ett par linnen/toppar. Men, som sagt, det går oftast med lite vilja och kreativitet 🙂

Puss på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..