Starstruck påväg hem från brunchen

Igår träffade vi ett par kompisar för att bruncha. Det var väl på tiden, vi hade lovat dem det som tack för att de tittade till vårt hus och tog in vår post medan vi var hemma i Sverige i somras.. men vi har liksom inte fått ihop det förrän idag!

Åt på Butcher & Bee och det gick över förväntan med det lilla barnet. Hon var underhållen av en påse med cheerios och russin, lite äggröra och att mata mig med min gaffel.. det är helt klart hennes nya favorit!

Efter brunchen tänkte vi att vi tar en liten promenad till en närliggande butik. Ivy var sugen på att tulta runt lite så vi gick de 200 meterna bort dit, alla tre! Sååååå gosigt att hon kan GÅ ju!

Och halvvägs till butiken möter vi ett (till synes ganska.. emo!?) sällskap, varpå den äldre karln säger ”Writing her a ticket for being TOO CUTE!” och tittar och ler mot Ivy. Haha skrattar jag och Austin och går vidare… och då insåg vi – det var JACK WHITE. Från White Stripes. Haha, lyssnade så mycket på dem i högstadiet 😂 / Emo-Amanda.. Kändes så random, men vi googlade och javisst, han bor i Nashville! Så då var det bekräftat.

Vi gick till butiken som hade utförsäljning på ALLT, så vi köpte med oss 40 stycken galgar hem. Underbart! Sen rensade vi ut vår garderob, gjorde söndagsstek och lekte en stund innan vi hade söndagsmys framför The Office. Bra söndag!

Hoppas ni haft en fin helg ni också 💛

  1. Vår son är döpt efter Jack White. Han är typ vår husgud😊 Så hälsa om du möter honom igen och skäll lite på honom att han inte kom till Sverige under sin Europaturné.

    1. Haha näää är det sant! Vad roligt 😂 Japp, det ska jag se till att göra!

  2. P skriver:

    Vår son är döpt efter Jack White. Han är typ vår husgud😊 Så hälsa om du möter honom igen och skäll lite på honom att han inte kom till Sverige under sin Europaturné.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..