Vardagsglädje deluxe

Vissa dagar känns bara sådär himla himla bra och mysiga. Och oftast involverar de någon form utav kvalitetstid; hela familjen, jag och Ivy, jag och Austin (händer dock sällan nu för tiden, haha), eller bara kvalletid med mig själv.

Och denna onsdagsförmiddag var det kvalitetstid med hela familjen. Austin har haft en toppenmånad jobbmässigt så han bestämde sig för att ta lite spontanledigt. Vi hoppade in i bilen och åkte till Nashvilles suuuperfina djurpark.

När vi kom dit sov Ivy, så vi gick och åt… eftersom det var mest för hennes skull vi åkte dit, haha. Sist vi var där var hon tyyyyp 5 månader tror jag, lite väl tidigt och hon uppskattade ju inte direkt djuren då.. men nu har hon blivit sååå glad när hon sett hundar och fåglar det senaste, så vi tänkte det kanske var dags att ge det ett nytt försök!

Iallafall, vi beställde en liten bbq chicken pizza och delade på. Har ni inte provat denna typen av pizza är det ett MÅSTE till veckans fredagsmys. Helt enkelt pizza med bbq sås istället för pizzasås, sen toppas den med grillad kyckling, bacon, ost och koriander. Här hade de hällt på ranchsås och lök (såååå amerikanskt, Austin beställer ranch till ALLT) vilket såklart inte behövs!

Hon vaknade lagom tills vi ätit upp och fick knapra på lite rester 😬

Hade även slängt ner några bananmuffins i väskan som jag gjorde igårkväll. Hade aldrig gjort det innan men det blev succé med en hel del valnötter och hackad choklad i. MUMS.

Sen började vi vandra runt. Först gick vi och kollade på fåglarna. Ivy var väldigt fascinerad.. men höll ett hårt tag om pappas nacke 🙈

Sedan gick vi och tittade på surikaterna. Heeeelt klart dagens favorit, tillsammans med..

.. getterna!

Så mysigt 🍂

Min lilla älskling! Som för övrigt vääääägrar låta mig ens försöka sätta upp små tofsar i håret på henne 😝 Så hårband it is!

Vi stannade inne i hagen en stund med getterna, det fanns även lamadjur och får. Mys 🧡

Resten av djurparken var lagom intressant, tyckte hon. Det var såklart svårt att se djur som var lite längre bort eller som stod helt still, som typ girafferna och puman.. Men men!

Så mysig förmiddag 💛

Img 2215.jpg

Nu ska jag snart ha dagens andra kvalletid, med mig själv och en kompis! Ska iväg och jobba en stund och sen kommer min kompis Abby och vi ska ha lite jobbmöte. Sååå härligt.

Om en vecka sitter vi på planet till Sverige! Kan inte fatta att det är så snaaaart 😍

  1. Alltså Ivys kläder, så fina!! Kan inte du posta lite klädtips? Gärna unisex då jag har en liten kille som är jämnårig med Ivy.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..