8 konstiga saker jag brukar fundera på

Hej på er finaste bloggläsare!

Idag tänkte jag bjussa på fem saker som jag brukar fundera på då och då – som är ganska… eh, ja.. konstiga? Alltså om NÅGON annan känner igen sig, lova att säga till 😂 Here we go!

 1. När sista gången var någon liksom bar på mig. Någon gång måste ju ändå varit den sista? Sista gången pappa bar på mig nånstans. Kan tänka mig där framåt slutet när man var lite äldre, att det kanske var från bilen in i sängen om man hade somnat på vägen hem från kusinerna eller nåt… men liksom, pappa bär ju inte direkt på mig numera. Så det är liksom så knäppt att tänka att NÅGON gång måste varit den sista!
 2. Att INGEN annan i hela världen har exakt samma kläder i sin garderob som jag. Det kan det väl ändå inte vara? Det vore heeeeeelt sjukt isåfall!!!
 3. Om någon, någon gång, har handlat exakt samma varor i mataffären som någon annan, om det varit över typ 20 stycken. Kan ändå tänka mig att 10 inte är särskilt orimligt. Men vore inte det också lite sjukt när man tänker på det? Liksom, exakt samma godisbitar i godispåsen, exakt samma knäckebröd, prästost, toalettpapper och bacon. Och lika många champinjoner!

  10746160608 img 2618.jpg

 4. Vad jag gjorde EXAKT när något hände. Typ vad jag gjorde EXAKT när någon föddes, eller tog sitt sista andetag. Tänk om man hade vetat det då, i den sekunden!
 5. Hur lätt det hade varit att upplevas som JÄTTEKONSTIG för folk. Det kanske är mer som en konstig tvångstanke jag har, haha! Men jag brukar tänka, när jag är i vissa situationer ibland (oftast med folk jag känner liksom helt okej men kanske inte är SUPERtight med) hur sjukt lätt det hade varit för mig att upplevas som en helt annan person! Om jag bara hade svarat på en fråga på ett annat sätt, eller reagerat liiiite annorlunda, eller gjort något halvskumt. Hahah! Det är så svårt att förklara. Det får liksom inte vara för uppenbart eller överdrivet, utan lite så halvdiskret men tillräckligt för att den andra personen ska uppfatta en som HELT annorlunda än innan. 😂 Som sagt, förmodligen mer som tvångstanke, som att jag måste hålla mig för att inte faktiskt göra det på riktigt, haha..

10746369952 img 2629.jpg

Alltså… NÅGON som känner igen sig i något?? 😂

Har ni haft en härlig helg hittills? Det har jag! Vi försöker njuta så mycket vi kan familjen tillsammans nu innan Ivy och jag åker på onsdag. Men ha MYCKET kvar på att-göra-listan innan dess, jag ska exempelvis imorgon (idag, söndag kväll klockan 21 för er) göra en Instagram Live-video där jag ska prata lite om eteriska oljor och vad de är och varför/hur jag använder dem! Sen ska  jag packa massa kläder som ska skickas iväg från min instaloppis, fylla i blanketter till Ivy’s svenska pass, fylla i en lååång blankett till att förnya mitt greencard, förbereda blogginlägg inför nästa vecka, och så packa såklart 🙂

Ha en fin söndag! Puss!

 1. Mandy skriver:

  Haha, jag e lite likadan som du där =)
  Gillar att tänka såna där saker! =D

 2. Tove skriver:

  Haha! Jag brukar tänka på en grej som är liknande din första punkt! Nämligen när jag för sista gången kommer pussa mina barn, alltså på det vis man gör nu när de är små! Går nästan sönder lite när jag tänker på att jag inte alltid kommer göra det samtidigt som jag inser att varken jag eller Viggo kommer vilja pussas på munnen när han är 25 😅 Men NÅGON gång kommer ju liksom vara den sista 😳😭💔

  1. Hahaha men ååååh! Ja hjälp det kommer jag också tänka på nu. Det gör ju jätteont i hjärtat! 😭💔 Men som du säger, tror inte någon av oss kommer tycka det känns supernödvändigt om 20 år haha!

  1. Jessica skriver:

   Min son som är 7 år stannar alltid kvar utanför klassrummet på övervåningen och när jag gått ner till undervåningen ropar han alltid ”mamma, jag älskar dig föralltid!” Jag undrar när han kommer att börja tycka att det känns pinsamt 😭

 3. Anna skriver:

  Haha så himla roligt inlägg! Har kanske inte tänkt på något av sakerna som du nämnde innan, iaf inte medvetet, men nu kommer jag att göra det hela tiden 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..