När allt man gör är roligt – på gott och ont!

Ja hörrni, det har varit ganska så mycket gasen i botten de senaste två-tre veckorna. Det har sett ut ganska mycket såhär 👇🏼 vilket har varit väldigt kul, men det har också tyvärr inneburit, som ni kanske märkt av, lite sämre uppdatering på älskade lilla bloggen..

Det är mycket att ratta 3 stycken ”jobb” samtidigt. Webbshopen där ordrar ska hanteras, ny hemsida jobbas på, och så ska såklart instagram försöka uppdateras lite med… Bloggen som det ska fotas till, hittas på saker att skriva om som kan engagera er… och så min senaste lilla tillökning: oilier.co, där jag håller på med en hemsida som det ska fotas och filmas och skrivas innehåll till, sociala medier som ska uppdateras, klasser/workshops som ska hållas och kundmail som ska svaras på! Allt detta är så himla KUL men det är ju också det som är problemet… vill ju inte dra in på något för att ge mer plats åt något annat liksom.

Men men, jag tror det kommer bli bättre snart. Tänker att det är en liten period nu där jag får jobba lite mer för att kunna ha det lite najsigare längre fram.

Imorgon (!!!!) åker vi till Sverige, kickar igång sverigevistelsen med en bästishelg med mina bästa vänner i Stockholm, och sedan är jag hemma hos familjen och har tillgång till barnvakter dygnet runt om jag vill! Förutom skogspromenader och kvalletid med familj och vänner så planerar att spendera en hel del tid på olika cafén och få MYCKET gjort under de här tre veckorna. Det blir nog liksom lite som en workcation tänker jag. Mamma och pappa bryr sig mest om att få träffa Ivy ändå, haha! 😝🤪 Hallå avlastning!

Återkommer senare idag – kommer nog behöva er hjälp när jag ska packa! 😁

  1. whoah this weblog is fantastic i really like reading your articles.
    Stay up the good work! You already know, lots of individuals are hunting round for
    this info, you could help them greatly.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..