Nu är jag ganska packad

Jag har nog aldrig känt mig så oförberedd dagen innan en flygresa 😅 För första gången, typ, nånsin? har jag inte skrivit en packlista, eller börjat lägga fram kläder o grejer några dagar innan.. nepp, går heeelt på känsla för den här resan 😬 Undrar hur mycket jag kommer glömma… heh…

Inhandlade iallafall en billig ryggsäck igår, så kommer köra den och magväska! Känns IDEALT när jag ska resa själv med ettåring. Två armar fria att jaga henne med, liksom. 90% av väskan verkar fyllas med diverse snacks och blöjor, men jag har sagt till henne att ta bajseriet på morgonen innan vi åker så det räknar jag med att hon gör 🤪

Packar även bärsjalen IFALL hon är lugn och kan tänka sig sitta i den när vi transporterar oss, mina olje-rollers för att hålla basilusker borta från våra kroppar, för sömn för barnet och för eventuell värk för mamman (mina knän värker så fort jag tänker på ett flygplanssäte)

Vi hörs snaaaart! Ska försöka uppdatera er på resan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..