På svensk mark!

Hej på er!! Vi landade i Sverige tidigt igår morse efter en flygresa som verkligen gick över förväntan! Ryggsäck och magväska var ju verkligen ett vinnande koncept för att resa ensam med ettåring – aldrig mer något annat!

Flyget från Nashville var försenat en timme men jag lyckades hålla ivy vaken och underhållen ändå. När vi äntligen kom på planet runt 12 så var hon dock ganska så trött.. var lite nervös över att jag hade mittensätet, kändes inte superkul med klängig bebis liksom, men..

… hon däckade direkt 😅🙌🏻 sov hela de två timmarna till New York, underbart!

I New York hade vi ett ganska långt byte så vi fördrev mest tiden med att vandra runt, titta på flygplan, äta mellanmål och byta blöjor. Det gick bra men hon blev ganska otålig där på slutet innan vi fick gå på planet.

Själva flygresan gick över förväntan måste jag ändå säga! Hon var vaken de första 2 timmarna, sen sov hon tack och lov resten. PLUS att hon höll sig från att bajsa på hela resan 🙏🏻💩 Hon var rätt grinig (och sååå övertrött) innan hon tillslut somnade men jag tyckte ändå inte det var dödsjobbigt när hon skrek. Det är liksom bara att gå in i en liten bubbla och tänka att man gör så gott man kan och snart är det över. Två väldigt najsiga saker: jag hade bassinet så hon sov där i två timmar! 🙌🏻🙌🏻 DESSUTOM hade hon som skulle suttit jämte mig bett om att få sitta någon annanstans när hon såg ivy 😂🤦🏼‍♀️ jordens otrevligaste människa. Hon kom till platsen (jag hade gång och hon skulle sitta i ett av mittensätena) och bara suckade och frågade (med svensk brytning fast på engelska? Hahah) ”I guess you want your aisle seat??” Jag bara eh. Haha ja?! Så gick hon runt på andra sidan väggen och sa på svenska till sin man ”näe jag tänker inte sitta jämte en himla bebis!!!” Typ hundra gånger 😂😂 alltså ja. MÄNNISKOR. Det var väl bäst för oss alla att hon fick sitta nån annanstans.

Iallafall, väl i Sverige mötte mamma och pappa upp oss på Arlanda och vi åkte till deras hotell i stan. Åt frukost och sedan fick jag ta en dusch, så underbart!

Efter det tog vi en liten sväng på stan, bland annat Babyshop. Sedan åkte vi till min ena bästis Ellen, packade om väskan och så drog mamma och pappa hem till Jönköping med Ivy! Pussade och vinkade av henne och hemresan hade sen gått superbra, natten också! Så skönt ❤️

Sedan kom även Klara och Tillan och vi har nu världens underbaraste bästishelg, UTAN män och barn! Vi N J U T E R varenda minut! Haha. Kom just hem efter nästan åtta timmar på Mall of Scandinavia (😂) och nu ska vi laga enklaste tänkbara maten: lövbiff, pommes och köpebea 😅 har noll energi kvar!

Hoppas ni har en superhärlig fredag! Puss på er!

  1. Tina skriver:

    Asså jag HATAR såna människor, inget gör mig så förbannad som såna människor som ska göra en grej av hur jobbiga barn är. Det är ju ett sååå sjukt och otrevligt fenomen?? Och tyvärr ganska vanligt i Sverige. Jag menar alla har vi de facto varit ”jobbiga” barn en gång – och de allra flesta skaffar barn eller VILL skaffa barn nån gång. Fatta om nån stod och bara ”jag tänker inte sitta bredvid en himla gammal människa” eller ”jag tänker inte sitta bredvid en funktionshindrad människa”. Gud asså. So rude

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..