Våga vara o-cool!

Alltså, jag vet att jag har sagt i förbifarten här i bloggen då och då att ”hehe ja så ska jag på Årets Mama blabla”.. som om det är liksom *just another event* och ingen big deal liksommmm. Men..

Sanningen är att jag måste liksom nypa mig i armen för att verkligen förstå att jag ska få gå på denna gala om mindre än en vecka! För ett år sedan var det en dröm som liksom låg så långt ifrån och som kändes vääääldigt orealistiskt. Det kanske inte är så *coolt* att erkänna sånthär, men vill ju inte låtsas som att jag inte pirrar ihjäl mig i magen över detta när jag tänker på det 😻🙈💫

Så vad vill jag säga med detta? Kanske detta: tro på er själva och våga drömma stort! Vill man så kan man det mesta 🙌🏻 Att få tassa in på Årets Mama på måndag kommer va lite som ett kvitto på det för mig 💛

Nu sitter jag i frisörstolen hos min syster, hon pluggar till frisör och idag fick de ta emot kunder! Så hon gör mig (förhoppningsvis) fin i håret 🙌🏻 blir en liten makeover kan jag säga! Ska bara komma på vad jag ska ha på mig på galan, har just nu nämligen ingen aning 😝

Hoppas ni har en fin tisdag!

LOADING..