Jul på Liseberg!

Igår åkte vi till Göteborg för att gå på Lisebergs julmarknad! Det var superdupermysigt 🎄 och nästan så jag trodde att det FAKTISKT hade snöat bara inne på Liseberg 😅 fejksnö eller riktig, spela roll! Lika mysigt för det.

Jag var inte där för att åka karuseller (alltså Valkyria… skulle aldrig i hela mitt liv komma på tanken att åka den!!!) utan ville mest bara mysa och åka ett par karuseller med ivy.

Första ”karusellen” för ivy blev Kaninesan! Haha det var så mysigt! Hon var väl lagom road. Men det är väl så med föräldrar som gör sånthär med deras ettåringar, det är väl med för föräldrarna liksom 🤪

Sedan åkte vi även de små studsande flygplanen, även detta mer för mamman 😂 men det var inte att hon inte tyckte om det, hon var liksom bara inte skitroad heller. Men då kan vi iallafall checka av det på listan.

Min syster och morbror åkte en del men vi andra strosade mest runt. Kan någon säga mig om det finns liksom en riktig stad nånstans i Sverige som är lina idyllisk och mysig som Liseberg på julen? Med nåt våffelcafé och någon gullig mataffär och sådär. Gamla trähus med lågt i tak. Finns det? Isåfall flyttar jag!

Morfar och Ivy som äter lite mellanmål ❤️

Hela lilla familjen, minus Austin!

Goshönan som helst bara ville tulta runt och klappa granar och titta på gröna kaniner.

Vid 16 däckade hon dock, och sov gott i vagnen i 1,5 timme innan vi skulle börja bege oss hem igen. Såååå gosigt!

Vi passade på att ta en liten fika inne på Liseberg innan de sista åken för Ebba och min morbror Tobias. Drack lite glögg och åt en saffranssnurra.

Huuuur gosigt! 😻🎄💫

Ivy var vaken i bilen hem och somnade inte sen förrän 22:30 🤪🤪🤪 jaja, så blir det på semestern! Nu sitter jag och får mitt hår fönat och lockat av min systeryster inför morgondagens mamagala! Sååå skoj ska det bli. Har ännu inte helt bestämt mig vad jag ska ha på mig, eller jag har liksom två alternativ. Franskjol eller glitterbyxor står det mellan. Varför måste det vara så svårt! 😩 så det ska jag försöka bestämma idag, sedan ska jag på en liten rolig grej i eftermiddag innan jag ska hem och packa för Stockholm. 05:10 går tåget imorgon 😎 men det ska jag väl överleva!

Hoppas ni har en fin söndag allesammans. Puss!

  1. Millis skriver:

    Ja, Sigtuna!! Så himla mysigt 🙂

  2. Moa skriver:

    ALLTSÅ SÅ HIMLA MYSIGT!! Bli så avundsjuk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..