Min Årets Mama-outfit

Innehåller annonslänkar

Jag utlovade ju bilder på vad jag hade på mig i måndags på Årets Mama (nu finns massa fler bilder på mama.nu!) så här kommer det! Jag började fundera på vad jag skulle ha på mig för pinsamt antal många månader sedan, och lovade mig själv att jag INTE skulle vara helsvart! Heheheeeee.. gick ju… bra.

Men det är ju så. Jag älskar inte färger (men blir så inspirerad och älskar när andra klär sig eller inreder sina hem i färg!!) så varför skulle jag tvinga i mig något jag inte är bekväm i på en sånhär tillställning?

Så. Jag utgick från denna skinnjackan jag så snällt fått från mammas kompis Hanna som designat den. Ville ändå ha något lite *roligt* och som kändes liiiite Nashville, fast ändå inte liksom cowboyboots och hatt. Eftersom jag vet att jag aldrig gillar att klä mig i den stilen när jag är i Sverige.

Efter mycket velande mellan ett par svarta tighta höga glitterbyxor och denna FINA kjolen som jag tillslut lyckades få tag på efter att den varit slutsåld överallt och i alla städer (de fick tillbaks den på hemsidan en vecka innan galan!), så blev det tillslut det här. En ganska balanserad mix mellan min Nashville- och min Sverigestil. Lite fransar och nitar, men lite glitter och mesh och enkelt liksom.

MeshtoppGina Tricot
SkinnjackaFrontrow Living (jag har storlek 40 för referens)
FranskjolH&M
Väska med nitarFrontrow Living
Slingback pumpsZara

Vad tycks? 🖤

 1. Petra skriver:

  Du är smashing snygg👌❤️

 2. Marie skriver:

  Jättefin 🌼
  Måste säga att håret blev supersnyggt! Du passar verkligen i både färg o längd 👍🙂

  1. Nej men vad glad jag blir!! Tack snällaste du! Jag funderar lite på att göra liiiite ljusare i topparna men får se! Haha

 3. Hot Mama!! Jag tycker att du är superfin 🙂 Och oftast känner man sig alltid snyggast i det man är bekväm i, så jag tycker du gjorde helt rätt val. Kram kram

  1. Tack snälla snälla du! 🙂 Ja, lite så resonerade jag med.. och det blev väl ändå rätt bra! Haha. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..