Mina tankar om Black Friday och vad jag fyndat!

Hej bästa ni!

Sitter just nu på ett café och har slukat i mig en croissant och lite te. Har precis gått på en liten shoppingrunda här i Jönköping med min lillasyster. Vi startade med en fika (droppar i lite av min pepparmintsolja i min varma choklad, mer om det i ett annat inlägg!) och sedan vandrade vi runt i butikerna. Jag gjorde några riktiga kap måste jag säga! Mycket nöjd med allt jag fyndade.

Mamma har Ivy hemma (jag börjar nästan känna att jag saknar henne de här dagarna när jag åker iväg och jobbar några timmar!) och jag ska sitta här några timmar till, sen ska jag träffa Anna och Leila! Ska bli så skoj. Anna fotade oss i somras och jag sprang in i henne förra veckan när vi båda satt här på Bryggan Café och jobbade vid varsina bord, så vi bestämde att vi skulle få in en liten fika innan jag åker hem. Ska bli SÅ roligt att äntligen få träffa Leila också. Det är verkligen något speciellt med att träffa kompisar man fått genom Instagram! Det har jag verkligen fått göra denna veckan and I loveeeee it 🖤 Känns liksom redan som man känner varann lite, på något sätt.

Men, nu ska ni få se vad jag har FYNDAT!

Alltså.. jag köpte en nästan identisk jacka på Monki när jag bodde i Kalmar, vilket var cirka 6-7 år sedan. Jag älskade den, men av någon anledning fick jag för mig att sälja den på Tradera. Sålde SÅ mycket på tradera förr, och var rätt himla bra på det måste jag ändå säga. Men de senaste 2-3-4 år sedan har jag verkligen velat ha en sådan igen, men har liksom inte hittat den perfekta. Antingen har det varit fel modell, suttit konstigt, varit fel färg eller mönster eller nåt sånt. Eller så har jag gjort det men inte känt för att lägga massa pengar på det, blivit lite för snål liksom.

Men, så hängde den där idag. En ensam liten jacka på rean. I min storlek. 50% var den dessutom märkt med, så 400kr. Provade ☝🏻 och den satt precis så som jag ville! Dessutom hittade jag två till plagg och H&M’s deal idag var 20% om man köper 3 plagg, så då blev det bara 319 kr för jackan. KAP!!!

De här var de andra två plaggen. Behöver lite fler träningskläder så de här fick jag för en knapp hundralapp vardera . Perfeeeeeekt! Satt som en smäck dessutom 👏🏻

På Åhléns fyndade jag denna fiiiiina neccessären. Ni ser ju mitt tydliga färg- och mönstertema på dagens fynd 🤪 Den var väldigt rymlig och lätt vilket var precis vad jag var ute efter. Dessutom väldans snygg. Kan hända att det får bli en till i det andra mönstret som också var superfint!

Fick även med mig en mössa från Åhléns, tycker verkligen om denna vita! Den var dock inte på rea, men hade en fin liten kupong jag kunde använda så lite billigare fick jag den minsann 👌🏼 Tror det går i ärv från min mamma, älskar att använda kuponger! Haha

Köpte även en BHA + AHA syra från The Ordinary. Nu finns det ju förvisso i USA också såklart men kunde inte hålla mig när jag såg dem på Apoteket. Jag älskar syror!!! Så ska bli roligt att testa detta märket. Använder annas Paula’s Choice 2% BHA peeling men den är snart slut så ersätter den med denna tänkte jag. Någon som provat dem? Vad tycker ni isåfall?

Img 3665.jpg

Och dagens viktigaste köp – lite tandkräm till Ivy 😝 Det finns GIVETVIS också tandkräm till barn i USA men vissa saker känner jag bara för att köpa med mig från Sverige. Men särskilt tandkräm, för den som jag testat i USA (Tom’s) som känns hyfsat ”ordentlig” smakar liksom.. jordgubb? Hej godis?? Tycker det känns så konstigt och fel på nåt sätt haha. Så, den här få följa med för hon älskar den!

Img 3657.jpg

Det här med Black Friday verkar ju vara ganska debatterat, särskilt här i Sverige. I USA har det ju funnits lääääänge och det är ju liksom deras svar på vår mellandagsrea. Och jag är väl en av dem som är pro Black Friday även i Sverige. Jag tycker det känns som ett MYCKET bättre koncept än mellandagsrea. Jag tycker det är sjukt onödigt med båda, men folk handlar ju liksom ändå julklappar denna tiden på året, så då är det väl perfekt att kunna handla julklappar på rea? Och sen istället dumpa mellandagsrean. Vad är den bra för egentligen, liksom? Tycker inte den fyller någon som helst funktion. Varför ska man hetsshoppa när man precis (kanske) fått fina klappar som man önskat sig? Varför vill man så desperat bryta julfriden och spendera alla sina sista pengar i butiker där folk trängs och slänger och sliter som huliganer? Och inte minst för alla stackare som jobbar inom handeln! Det är HEMSKT (men också liiiiiite lite kul) att jobba i mellandagarna! Haha. Jag jobbade på Gina i några år och det är ju verkligen crazyyyyy. Haha.

Vad tycker ni om Black Friday? Hade ni hellre haft crazy american/mellandagsrea-style shopping nu i slutet av November, eller som det är mellan jul och nyår?

 

Jaja, efter ett par timmas shopping med min systeryster skulle hon tillbaks till skolan och jag skulle träffa en fotograf för att ta några snabba bilder. Blev intervjuad igår för lokala tidningen och idag skulle vi ta bilder. Det gick på 5 minuter, så himla effektivt! Haha. Nu har jag satt mig här på Bryggan Café och ska som sagt jobba några timmar framöver innan tjejerna kommer. Sedan blir det myskväll med familjen och KEBABPIZZA! Mummmmssss.

Hoppas ni får en fin fredagkväll!

 1. Stina skriver:

  Hej! Vilken tidning ska du vara med i och när publiceras det? 😍

 2. Alla gånger tar jag black friday över mellandagsrea!

 3. Sofia skriver:

  Jag försöker köpa sånt som jag ändå hade tänkt eller planerat att köpa.
  Som en klänning jag vill ha till jul, som nu var halva priset, så då känns det väldigt bra! 😊

  1. Ja men exakt!! Jag tror bara jag fick med en bok hem som jag inte hade köpt ändå liksom. Och så fick jag allt mycketmycket billigare. Jättebra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..