Livet på landet

Igår eftermiddag åkte jag, mamma, mormor och Ivy ut mot landet för att titta på lite djur. Vi körde förbi Lammkullen där mormor och morfar bodde tidigare och hade massa får, ut till en av deras granngårdar för att titta på djuren.

Vi tittade bland annat på hästarna..

.. som Ivy precis lärt sig låta som! Tycker hon är så duktig så jag nästan vill gråta. Haha. Är det så det kommer vara nu, varje gång hon lär sig något nytt? Nu vet hon hur både kossan, hunden, hästen, tuppen och ankan låter.. Lilla tussunge som har blivit så stor ❤️

Ivy och hennes mormor ❤️ Bästa mamma som jobbat så lite hon kunnat nu medan vi varit hemma, så hon kunnat vara med Ivy så mycket som möjligt. Vilken lyx för Ivy att ha en sådan fin mormor!

.. och vilken lyx för MIG att ha en så fin mormor! Denna donnan ☝🏻 som också tagit sig hit flera morgnar för att vara med Ivy så jag kan jobba eller gå ut och springa lite. Underbart!

Vi tultade omkring en stund och tittade på alla djuren. Jag hade råkat beställa en lite för stor mössa till Ivy så hon fick låna min som faktiskt satt bättre 😅

Lilla skruttan. Älskar att hon går nu. Det är som en liten minimänniska man har med sig numera, istället för en bebis. And I loveeee it! Som vi alla vet vid det här laget är jag inte en av dem som älskar bebistiden, haha.. nä, nästa unge får jättegärna komma ut som ettåring för min del.

Såhär ser min nya leojacka ut som jag fyndade häromdagen på H&M! Är SÅ glad att jag hittade den. 319 kronor fick jag betala, ordinarie pris var 799. KAP.

Img 8924.jpg

I huset här till höger bodde faktiskt jag, min lillebror och mina föräldrar i ett år medan vi byggde huset som de bor i nu. Jag var 5 år gammal och Jonathan var väl 3. Minns hur det såg ut där inne så väl, det var SÅ litet och vi alla delade säng under ett helt år – PLUS vår springer spaniel 😂 Mitt starkaste (och typ enda) minne från det huset var att jag och Jonathan var i en period då vi älskade att få nya tandborstar, så vi brukade gömma våra i bokhyllan och säga att vi inte visste var dem var så vi skulle få nya.. haha. Dock har mamma och pappa inte så mycket minne av det så det hände väl som tur var inte för ofta.

Lilla gänget 😘 Sååå mysigt med snön! Så glad att vi hann få lite innan vi åker hem till 15 graders värme igen. Tack och lov (om man får säga så med tanke på att det faktiskt är ganska konstigt..) så går vädret väldigt mycket upp och ner hemma i södern, det kan vara minusgrader en dag och veckan efter 20+. Så vintern kommer nog snart dit också, får vi hoppas!

Då var det söndag och vi har tre hela dagar kvar i Sverige innan vi åker hem till USA igen på onsdag. Bävar verkligen inför resan eftersom långflyget är mitt på dagen under hennes vakna timmar… killlll meeeeeeee. Nåja, inget jag kan göra åt det!

Nu ska jag göra mig iordning för julbord! Hela familjen plus farmor och mormor och morbror ska ut och äta. Så mysigt, så glad att jag får min dos av den svenska julmaten även detta året. Det amerikanska julbordet är inte på långa vägar lika gott som vårt 😣 Men Austin tycker ju likadant, han tycker inte vårt är lika gott som det han är van vid. Det är ju vad man är van vid, liksom.

Hoppas ni får en fin söndag och att solen skiner fint hos er också! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..