Helgen i bilder: 7 timmar i bil för julmust och prästost

En liten recap från helgen! Vi har haft mycket familjetid vilket har varit så välbehövligt. Tror vi fortfarande tar igen oss från 3 veckor ifrån Austin! I fredags kväll bestämde vi oss för att vi skulle åka ner till Atlanta på lördagen för att åka till Ikea och köpcentret där nere.. Austin var i nödbehov av en vinterjacka och jag var i nödbehov av julmust. Heeeelt rimligt att sätta sig i bilen i 3,5 timma för detta!

Tog köpcentret först och började med lunch på True Food. Sååå längesedan jag var där, senast när vi bodde i LA för 4 årsen!

Austin hittade en vinterjacka på Topman, och fick sedan syn på att AllSaints hade 30% rabatt på sina skinnjackor inne på Bloomingdale’s.. han hade planerat köpa en när vi ska till LA i februari men han tog detta pangerbjudande som ett tecken. Provade några stycken innan vi hittade den rätta! Det blev inte den ovan utan en lite enklare som inte var lika *glansig*, se nedan bild! Han var SÅ nöjd med sina jackköp, och jag med att han äntligen har ordentliga kläder och att det hela gick på ungefär 45 minuter. Hahah. Shoppar era män lika effektivt??

Sedan for vi vidare mot Ikea. Klockan hade redan hunnit bli fem så vi åt lite middag och sedan handlade vi det vi skulle. Det blev mest bara lite småplock, sen gick jag loss på matavdelningen! Köpte 6 stycken julmust, en prästost, fransk löksill och en påse Daim. Det kanske inte var att *gå loss*, men det tyckte Austin..

Men så värt. Alltså fröjden att få äta prästorre till frulle idag! SÅ najs!

Idag (ja jag är uppe seeeent, klockan är snart 1 på natta!) regnade det men vi kunde inte missa vår traditionsenliga helgpromenad.

Vi går alltid exakt samma promenad, parkerar i 12 south och går bort till Hillsboro village, köper kaffe och avocadotoast och sedan går vi till lekparken. Men föräldrarna var inte skitsugna på lekparken idag så vi nöjde oss med att sitta och fika inne på Revelator istället.

Mina älsklingar! Vi njuuuuuter verkligen av helgerna. Fast å andra sidan vem gör inte det?

På vägen tillbaks till bilen lyckades jag övertala Austin att vi skulle köpa en liiiten liten julgran. Vi får nämligen inte plats med en i vanlig storlek, haha! Men hur mysigt är inte detta lilla stället?

Tadaaa! Perfekt storlek!

Och som utlovat i föregående inlägg så kommer här en verklighetsbild, haha. Såhär såg det alltså ut när vi kom hem idag. Filterfritt och på riktigt! MYS på hög nivå… eehhhhh..

Men seee så mycket lite uppstädning och ett mysigt lightroom-preset kan göra! 🤪 Myyycket mycket trevligare.

Nej, nu har klockan passerat ett här och jag måste få lite sömn tror jag. Pust, men det blir så när man skjuter på jobbet under dagen… Nya tag och bättre planering imorgon! Puss på er

 1. Elsa skriver:

  Så ni kör el-bil? Kul för er! Själv har jag inte råd med el-bil än, och det är sååå inte ett alternativ att ta vanliga bilen för nöjesåkning. & verkligen inte 3,5 h enkel väg. Det vore helt bisarrt. Vill att mina ungar och deras barn också ska få ha en jord värd att leva på.

 2. Sofia skriver:

  Min man är också snabb och handlar helst kläder max 2 gånger om året 😅
  Men han är även ett bra smakråd till mig vilket jag uppskattar ❤️
  Vi åker till Stockholm på fredag och har minst 6 saker på min lista över vad vi ska köpa med oss hem hit 😋

  1. Hahaha samma här! 😅 Men ååå så roligt att åka hem till Sverige 😀 Ska ni stanna över julen? Ja de där listorna tenderar ju att bli rätt långa, hahah!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..