‘Homa for the Holidays

Imorgon åker vi till svärfamiljen i Oklahoma City, har längtat såååå mycket! ÄLSKAR verkligen OKC, skulle näääästan kunna tänka mig att flytta tillbaka. Men bara nästan 😜

Har packat med denna koftan som Ivy fortfarande kan ha (!). Hon hade den förra julen också och den passar liksom ändå helt okej fortfarande, även om den börjar bli liiite tight kanske. Tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på sig (särskilt när man ska packa för att åka iväg) här i södern, det kan ju liksom vara både varmt och kallt på samma gång.. i morse var det en grad och nu i eftermiddag ska det bli sol och 16 grader.. Likadant är vädret i Oklahoma, om inte ännu mer extremt. Men tänker att i ytterklädersväg packar jag ett par fleecebyxor, två jackor, ett par kängor och två par sneakers, då borde hon nog klara sig!

Är ni också såna som älskar att packa? Jag tycker det är SÅ roligt att planera, särskilt med en liten ongabit! Haha. Det här tänkte jag hon ska få flyga i. Inviger de här skorna som hon fick i födelsedagspresent, om de nu inte är alldeles för stora fortfarande, tror de är storlek 22.. Och denna gosiga tröjjackan från Lager 157! Sååå gosig! Kostar bara 150 kronor, kan köpas HÄR.

Flyget går aaaalldeles för tidigt, klockan 05 imorgon bitti. Yes yes, blir en härlig dag att se fram emot med ettåringen när vi får väcka henne vid 03:30! Naaaat. Men vi får ta det lugnt sen när vi är framme, förhoppningsvis får vi checka in på vårt Airbnb lite tidigare så vi kan landa där och gå på en promenad i Mesta Park och Midtown där vi bodde innan. ÅÅÅÅ vad mysigt det ska bli!

Nu ska jag strax åka och handla rödbetor och sen ska jag förbereda julmat i eftermiddag! Eftersom vi firar med svärfamiljen i år blir det såklart amerikansk jul (hallå kalkon, gravy, potatismos, mac n cheese, stuffing och sweet potato casserole), men jag vill se till att Ivy får svensk jul också varje år även nu när hon är liten 😊 Köttbullarna är gjorda och sillen och julmusten köpte jag på IKEA, så jag ska göra rödbetssallad, grönkål, brysselkål och korv (det räknas som prinskorv om man delar vanlig korv i två, va? 🤪) bara julskinkan som saknas, men förhoppningsvis kan jag unna oss att beställa en nästa år för det är minsann inte billigt att få tag på här kan jag meddela! Gör nog en chokladmousse med marinerad apelsin och grapefrukt till efterrätt också, muuumma!

Ska även slå in Ivy’s julklappar så hon får öppna dem ikväll, ni ska få se vad hon fick för nånting i ett annat inlägg. Jag och Austin ger inget till varann i år eftersom vi sparar ihop till ett hus, men vi ska gå ut och äta och bo på hotell i OKC nästa vecka vilket ska bli sååå roligt! Man får passa på när man är hemma hos familjerna, man inser ju hur osjälvklart det är att gå på dejter numera när man har barn och inte har familj nära. Då känns det lite extra lyxigt när man väl får göra det, ett par gånger om året liksom 😝

Hoppas ni har en fiiiin onsdag allesammans! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..