Svenskträff, förkylning och månadens leverans!

Hej på er! I förmiddags hoppade Ivy och jag in i bilen och åkte hem till våra svenska kompisar nere i Franklin. Vi åkte hem till Celi och dit kom även Jennie som nu precis flyttat hit från Göteborg- såååå roligt! Kidsen lekte och vi gjorde kycklingtacos på rester från alla våra hushåll och det blev såå smarrigt och lyckat!

Har blivit lite förkyld tyvärr så känner mig rätt seg i huvudet.. Men värre förkylningar har jag haft så jag ska inte klaga! När vi kom hem igen väntade månadens leverans från YL på mig så det öppnade jag och gjorde även en livevideo på min instagram där jag visade allting! En liten HAUL som man säger 😝

Här har vi allt jag beställde denna månaden! Är så pepp på att prova våtservetterna – har hört att de är SÅ bra på att ta bort smink också. 100% naturliga ingredienser! Ska nog gå och prova direkt när jag skrivit klart här, haha..

Imorgon blir det liiiite lugnare än de senaste två dagarna varit. Igår var det galet med att hämta upp Austin på flygplatsen tidigt på morgonen, team meeting med Abby, träffa en kompis och inte minst husvisning som jag ska ska visa mer av imorgon.

Hoppas ni haft en härlig start på veckan, har förstått att det är väldigt kallt och snöigt hemma!

LOADING..