Världens bästa semester

Yes, vi är på VÄRLDENS bästa semester just nu!

Img 8549.jpg

Vi landade här i Phuket i lördags kväll, en halvtimme innan mina föräldrar och syskon också landade. Vi möttes upp utanför terminalen och välkomnades av min mammas pappa och hans familj som bor här! Det är här vi nu spenderar den närmsta veckan.

Img 0726.jpg

Än sålänge har vi hunnit med en heeel del tid vid poolen i huset, sett Phuket Town, varit på en så misslyckad pedikyr att jag sa åt mamma att vi fick avbryta halvvägs för jag vägrade spendera mer tid och pengar på det stället, samt ätit FANTASTISK thaimat som Ann (mammas pappas fru – och för att tydliggöra: nej det har aldrig varit min ”morfar” då mamma var adopterad av min ”riktiga” morfar när hon var bara ett par år gammal! Men detta är alltså hennes biologiska pappa – nya fru) lagar…

Att vara på semester med sina föräldrar och syskon måste ändå vara det absolut bästa. Att ha några som så gärna vill vara med Ivy så man kan dela på barnpassningen lite grann, istället bara för att förflytta det vanliga kaoset till ett litet varmare ställe, liksom.. haha! Så himla lyxigt att bara få kunna ligga och sola liksom i ett par timmar, eller ligga på madrassen i poolen utan att behöva vara den som lyssnar om hon vaknar från sin nap, eller att ha någon som till och med ordnar lunch åt henne. Ja tack!

Min fina, fina lilla tjej <3

Gårdagens mami och bebi!

Mami:
Krispig skjorta – Monki (perfeeeekt oversizeskjorta! Jag har storlek S)
Bikini – Urban Outfitters
Bälte – Zara
Tote – Bobo Choses / Babyshop.se

Bebi:
Uv-dräkt – Livly / Babyshop.se

Imorgon ska vi fortsätta njuta av lugnet, värmen, solen och maten! Ska eventuellt ta en liten tur till Patong på eftermiddagen så vi har sett det med.

Vi vill gärna åka till någon eller några strand/stränder också (såklart!!!) nu i veckan. Någon som har tips på vart vi ska ta oss med en 1,5-åring? Känner väl inte för några jättelånga båtturer, max en timme. Lämna meeeer än gärna tips isåfall i kommentarsfältet! <3

PUSS!

  1. Bästa bloggen i bloggosfären – försvinn inte! Det är så kul att följa dig och din familjs vardag ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..