Thailand!

Hej finaste ni! Blir såååå glad av era kommentarer, måste bara börja med att säga det 💛

Vi har verkligen en sådan drömsemester här i Phuket! Ivy älskar att springa runt ute (och inne) ☺️ Här är hon med sin GAMMELmorbror Johan! Mammas lillebror 🙈

En liten bild från alla hjärtans dag. Vi åt middag inne i Patong på en mysig restaurang vid vattnet tillsammans med familjen!

Älskar min man! Kan inte fatta att vi varit gifta i fyra år i sommar!

Vi har bara varit på stranden två gånger bara denna resan. Men i ärlighetens namn.. hur härligt är det egentligen en heldag på stranden med en 1,5-åring? 🙄 Haha! Båda gångerna kände vi bara hur skönt det var att ha en POOL haha..

💛

Min lilla höna. Älskade denna limma outfiten!! Baddräkt från The Animals Observatory och skorts från Wolf & Rita.

Strandlunch 🌴 Vi åkte ut till Koh Rang Yai häromdagen och det var verkligen som att komma ut till ett litet paradis! Vi åkte dit hyfsat tidigt, var där vid halv elva på morgonen och då var det knappt något folk där. Helt tyst och stilla, mycket skugga under träden och en liten restaurang med god mat.

Efter någon timme började det dock invaderas av folk men det var ändå inte smockat liksom. De flesta höll sig i skuggan 🙈 Men när vi åkte senare på eftermiddagen såg vi att en jättestor del av stranden var helt öde! Så ja, ett hett tips! Ligger 20 min från land, strax utanför Coconut Island.

Vi har spenderat mesta tiden hemma som sagt, här i mammas pappas hus – det har varit sååå skönt!

En bild från ikväll! Vi var inne i Patong för jag och Ebba skulle göra manikyr och pedikyr. Mamma gjorde en facial på samma ställe (ett spa på översta våningen inne på Jungceylon) och vi blev sugna på att åka tillbaks imorgon (sista dagen) och göra samma sak 😝 hade ändå varit gött att rensa ut porerna lite innan man åker hem!

Nu är det kväll här och imorgon är som sagt sista dagen. Vårt flyg går klockan 00:45 på natten till onsdag, sedan är vi i LA på onsdag förmiddag lokal tid. Sedan åker vi hem till Nashville igen på torsdag eftermiddag! Ska bli så kul att spendera lite mer tid i LA, på hitvägen tog vi en dag i Santa Monica, och på hemvägen blir det nog Larchmont och kanske West Hollywood där vi bodde för prick fyra år sedan!

Vi hörs fina ni! Puss!

  1. Millis skriver:

    Det är så kul att se er lilla dotter, för på vissa bilder tycker jag hon är sååå lik sin pappa och sen på nästa bild ser jag jättetydliga drag av dig 🙂 Och så är hon ju ändå sin egen så klart! Så söt liten tjej!

  2. Din dotter Ivy är fantastiskt söt och gullig! Älskar att läsa din blogg,bor själv utomlands(Italien), känner igen mig i cravings efter viss mat och godis som man saknar.Längtan efter svensk jul och midsommar.
    Även om jag älskar Italien och det livet som jag har här!

  3. Din dotter Ivy är fantastiskt söt och gullig! Älskar att läsa din blogg, bor själv utomlands (Italien), känner igen mig i mycket som du skriver om,cravings efter vissa svenska rätter och godis som man saknar. Längtan efter att fa fira svensk jul och midsommar. Samtidigt älskar jag Italien och livet jag lever här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..