Några bilder från LA

Foto: Madeline Broderick Photography http://www.madelinebroderick.com

Tack för peppen på senaste inlägget – ni har ju rätt, det var väl helt enkelt inte meant to be! Även om det är svårt att tänka sig något annat nu.. pust. Vi letar vidare men det är så svårt att hitta något som BÅDE är ljust och öppet, har separat garage för en studio, trägolv (helst, går ju alltid att riva ut en matta..) OCH framför allt har bra läge och mysig trädgård/uteplats. Men men vi håller hoppet uppe!

Foto: Madeline Broderick Photography http://www.madelinebroderick.com

Under hemresan stannade vi i LA en dag, landade från Sydkorea på morgonen och åkte hem eftermiddagen därpå. Vi spenderade dagen i våra gamla hoods, West Hollywood (vi bodde där för fem år sedan!), först åt vi brunch på Go Get ‘em Tiger i Larchmont, sedan åkte vi till The Grove och strosade runt lite innan jag mötte upp min Instagramkompis Maddie på Joan’s on Third.

Foto: Madeline Broderick Photography http://www.madelinebroderick.com

Maddie och jag har följt varann och haft kontakt på IG väldigt länge men nu äntligen kunde vi träffas IRL! Såååå roligt och hon var en så fin och genuin person. Och såklart dessutom världens bästa fotograf… hon tog lite bilder på yours truly och jag äääälskar dem! Önskar vi bodde i samma stad så jag kunde anlita henne som min personliga fotograf, haha.

Foto: Madeline Broderick Photography http://www.madelinebroderick.com

Vi gick ner till Anine Bing-butiken som också ligger på 3rd St och blev kompisar med Sarah som jobbade där, så kul! Kände för en stund att jag absolut inte ville åka hem till Nashville och bara hänga med dem på dagarna, haha..

Foto: Madeline Broderick Photography http://www.madelinebroderick.com

Sedan kom Austin och Ivy och mötte upp mig och vi åkte tillbaks till vårt hotell, vi var sååååå jetlaggade att vi somnade innan sju den kvällen.

Jag skrev ju att jag blev magsjuk i lördags… Igår spydde Ivy fem gånger, men var helt som vanligt och idag har hon inte spytt eller verkat dålig alls. Däremot har Austin varit helt däckad och kräkts!? Måste ju vara något 24-timmarsvirus vi fått i omgångar.. tack och lov att vi alla inte hade det på samma dag!! Maaaardröm, haha.

Hoppas ni får en fin onsdag! Själv ska jag gå och lägga mig nu, imorgon ska jag luncha med en kompis på ett nytt ställe i stan. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..