TACK bästa mama!

Bästa finaste älskade bloggisläsare!!

Som ni kanske märkt den senaste tiden så har uppdateringen här på bloggen inte varit lika frekvent som den varit tidigare. En anledning är att mina andra jobb oilier.co och mima som har tagit upp så mycket tid och energi att bloggisen tyvärr blivit lidande.

Men även någonstans på vägen började jag känna lite att.. är detta något jag verkligen vill fortsätta göra? Kan och vill jag fortsätta lägga ett par timmar om dagen på att blogga? (Ni har säkert redan listat ut svaret på den frågan).. Är detta något jag helhjärtat kan fortsätta med?

Ni vet ju att mitt ord för detta året är ”choose” – så något jag lovat mig själv är att just välja. Man kan ju omöjligt göra allt, även om saker och ting är roliga. Jag vill maximera tiden jag ägnar åt jobb, men sedan vill jag också maximera min tid när jag är mamma. Och för att kunna göra det så kan jag inte fylla livstårtan (hej hej Vanja! tack för världens bästa illustration och liknelse) med fler bitar än vad man kan få in i en tårta. Så, something’s gotta go, tyvärr. Och efter myyyyyycket mycket mycket tänk hit och dit och fram och tillbaks i ett antal månader så har jag nu bestämt mig att det här är 100% rätt beslut ändå.

Men. Sörj icke! Jag försvinner inte helt ur blogosfären! Jag finns såklart kvar på Instagram – MEN jag kommer även fortsätta blogga på min EGEN plattform. Wiiiiie! Skillnaderna från denna bloggen är dock följande:

  • Den nya bloggen är integrerad med oilier.co, för jag vill kunna dela med mig mer av naturlig hälsa och vår livsstil på bloggisen! Så det kommer jag fokusera lite mer på men även givetvis fortsätta dela med mig av mammatankar, stil/mode och mer HEM nu när vi håller på att köpa hus (uppdatering om detta finns ryyyykande färskt på nya bloggen!)
  • Jag kommer blogga på engelska då jag fått så mycket önskemål om att göra det. Tänker att vi svenskar generellt har lättare att förstå engelska än vad amerikaner förstår svenska 🙈 Så jag hoppas ni är okej med det!!
  • Och slutligen, det kommer inte bloggas riiiiktigt lika frekvent (tror jag iallafall, det blir liksom när andan faller på eller när jag känner att jag verkligen har något jag vill dela med mig av). Kanske mer något inlägg var- eller varannan vecka, men det kommer alltid announcas på Instagram så man inte missar 🙃

Jag är så ledsen att lämna mama, har träffat så fantastiska människor både i mina bloggkollegor och på redaktionen och Bonnier, och jag har trivts supermegaduperbra!! Är så otroligt tacksam för den här tiden, det har varit megakul och verkligen en dröm som gått i uppfyllelse. Men det känns också roligt att fortsätta själv och i en långsammare takt på min egen plattform! Likt slow fashion och slow living så blir det liksom mer slow blogging, kan man väl säga 😋

Och vad adressen är? www.amandacannon.co. Så uppdatera era bokmärken om ni har det, nu är det denna adressen som gäller 🙂 Jag hoppas så iiiiiiinnerligt att ni vill följa med mig vidare dit, gullisar! ❤️ Hade blivit så glad.

Så ett stort stort TACK älskade läsare för allt ni gett mig här, för allt stöd, alla råd, och all feedback!! Ni betyder så mycket! Och TACK mama för att jag fått vara hos er och för att ni tagit hand om mig så fint! Hoppas ni följer med mig på mitt nya äventyr ❤️

Puss!
Amanda

  1. Tack för den här tiden Amanda! Och lycka till med allt nytt! Kram Lisa på mama

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..