ANNONS

4,5 månaders update!

/

DSCF1417

En liten bebiskille på 4,5 månader! Kan äta upp varje dag!

Han växer så det knakar. 4,5 månad och säkert 8 kg tung. En stooooor kille. Världens bästa lilla kille. Från att ha sovit hela nätter till att vakna var 3;e timme efter napp, käk eller bara för att ligga och prata mitt i natten. Mindre kul för den här mamman, hehe. Är bra trött när han slår upp sina blå på morgonkvisten runt 07-07.30. Antar att det händer mycket i den här lilla hjärnan atm. 4 månaders ¨sleep regression har jag läst om. Små korta sovstunder och en massa nya intryck, helt förståeligt egentligen men hoppas ändå att det snart vänder och att vi återgår till normala sovtider men max ett uppvak per natt! Somnar runt 20.00 för natten och sover sedan fram till 24-01 för att vakna. Käkar lite, ibland räcker det att jag vaggar om och så somnar han om till 04 men ändå oroligt fram tills dess! Sover lite till eller ligger och snackar lite innan han tar 2 timmar till innan han vaknar runt 07-08! Phuuuu!

Hur går det för er och era små? Sömn? Mat?

KRAM Tilda

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Favorites online!

/

10363302301

Så mycket fina nyheter online just nu! Kolla bara in setet ovan, hur fint? Gah. Vill ha! Finns HÄR och HÄR

Kolla in mer favoriter i min storie på instagram (@tildabjarsmyr) 

Hörs senare med lite updates på lillis sovrutiner och faser just nu. Puuuuust och stånk säger jag bara!

KRAM och kärlek

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Sommarplaner!

DSCF1112

VART ÄR DET MAGISKA SOMMARVÄDRET?

Huuuu, det är ju tamejtusan ruskigt ute! Kallt och ruggigt. Åtmintone lite sol skulle vi ju kunna få. Några grader varmare så att man kan hänga här ute utan att frysa röva av sig, hehe.  

Annars då? Ungarna har äntligen fått sina dvärghamstrar (hehe) så dom leker med dom dagarna i ända. Jag pillar med hemmet och kollar på nästa tripp. Vart ska vi åka härnäst? Mamma och pappa tar nog bilen till spanien och jag är mäkta avundsjuk. Får boka till höstlovet så vi har det att se fram emot iallafall! Alltid något att se fram emot, det måste man ha! Vad hittar ni på i sommar? Ge mig tips! 

KRAM och kärlek Tilda

1
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00