Ett steg fram och två steg bak

IMG_0845l

I går var en så himla mysig dag. 👆🏻 Vårkänslor, sol och framförallt – ett bra mående. Vi hade en jättefin dag, gjorde sånt som folk gör mest. Skrotade runt på stan, haffade lite kläder till kidsen, åt lunch. Sånt som andra mänskor gör hela tiden, sånt som andra tar för givet. För oss är det en lyx.

I dag fick vi betala priset för gårdagens bekymmersfria häng, känns det som. En usel natt, kanske i kombination med att vi gjorde för mycket (?) i går innebar att måendet i dag var på minus 100. Vi blir så uppgivna. Ännu en dag att bara ta sig igenom. Ännu en dag att rattafixadona, snarare än att leva.

Vill inte skriva för mycket om det här eller gå in så detaljerat på allt, det är svårt när vi är mitt uppe i det av en massa olika anledningar. Vill inte ge Niklas mer dåligt samvete än han redan har (helt oförtjänt såklart ❤️). Men behöver ventilera en liten, liten smula.

Har egentligen inte haft en så dålig dag. Vi tog oss ut och käkade frulle, jag gick en långprommis med sovande Tinta i vagnen. Eftermiddagen blev dock inte så härlig. Styrde upp en playdate med en kompis till Iggy (vars mamma är min kompis – win win) och tänkte att det skulle bli kul för alla + ge Niklas välbehövlig tid själv hemma, men det blev bara pannkaka. Sur unge som inte ville göra något, ingen möjlighet att prata med min kompis, arg bebis i vagnen. Till slut fick vi gå hem, och känslan av att Inte Räcka Till genomsyrade hela mig. Som den så ofta gör, tyvärr. Känner att jag spenderar mycket av min tid med att försöka göra alla till lags, vilket med (lite för) jämna mellanrum resulterar i den direkta motsatsen.

Skriver inte det här inlägget för att få hurrarop eller förslag på lösningar. Skriver det mest för att få böla, inser jag. K L A G A. Nu ska det bli skönt att den här dagen snart är över.

 1. Fy vad jobbigt!! Lider så med er.. Verkar ju inte finnas något slut på eländet med sömnen. Jag har ett barn som sover väldigt dåligt i perioder men det vet jag ju åtminstone att det vänder förr eller senare. Kan inte ens föreställa mig hur maktlösa ni måste känna er. Skickar en stor varm kram och lite pepp 💕

 2. Förutom sömnproblemen så känner jag igen det så mycket! Vissa dagar är bara skit, så är det. Mina kids är precis lika gamla som dina och såna där dagar då båda krånglar vill man bara gråta. De har ju så olika behov när de är i så.ilika åldrar, och när man inte kan tillfredsställa bådas OLIKA behov så känns det… Skit. MEN! Försöker tänka att även detta är livet och att jag kommer se tillbaka med en tår i ögonen (lika delar tack gode gud att det är över och.åh vad jag saknar när barnen var små är jag säker på…). Kärlek och pepp till dig, du fantastiska mamma som gör ditt bästa. Jag LOVAR att barnen känner det!

 3. Ibland behöver man bara få kräkas ut sig allt ❤️ När jag har sånadär bajsdagar brukar jag tänka på ”it’s a bad day, not a bad life” för ibland kan det ju bli så mkt att man inte ens orkar tänka mer än att jahapp, är det såhär nudå? Skickar massa kramar ❤️ Och! Om du vill ha nån att ventilera med, säg till. Jag har levt ett helt liv med någon som har sömnproblem och Ibland behöver även vi bredvid få ventilera lite.

 4. Jag känner så för er. Det låter inte lätt. Jag är också inne i en ”rattafixadona” period. Jag vet att det är fler än vad man tror som också helt enkelt försöker ta sig genom dagen med huvudet ovanför vattenytan trots att det utifrån inte verkar så. Detta är absolut inte menat som ett sätt att förminska ditt (eller mitt) lidande. Bara för att någon annan har det tufft betyder inte att man själv inte har det tufft också. Men, på något sätt finner jag en tröst i vår tysta solidaritet. Man tar sig genom det hela på något sätt men fy sjutton vad det är svårt & gör ont. Jag tänker på dig och håller tummarna att ni skall få lite respit.

 5. Skickar en stor kram! Och måste få säga att du är helt otrolig som fixar och roddar SÅ MYCKET och får det att flyta på trots mardrömsnätter gång på gång. Jätteviktigt att du ventilerar och skriver delar av vad du känner och upplever, det är så himla sällan du gör det som ”klagande”! Man önskar så mycket att det fanns något man kunde göra.

 6. Förstår att ni har det riktigt riktigt tufft just nu. All kärlek och kramar till er. Men att andra familjer ”skrotar runt på stan helt bekymmersfritt mest hela tiden” stämmer nog inte. Många har det stressigt och tufft med oflexibla jobb och två heltidsarbetande föräldrar. Jag tror att det som du beskrev som lyx för er nog är lyx för de flesta. Iallafall för mig och min familj. Alla familjer bär på sina egna krig. Jag vet att ni kommer fixa ert❤️

  1. Nej, jag tror inte att andra familjer skrotar omkring bekymmersfritt hela tiden. Det var inte det jag menade. Men jag tror att många tar sin hälsa för given, likaså möjligheten att spendera en ledig lördag tillsammans med sin familj, görandes inget särskilt – men utan att någon mår väldigt, väldigt dåligt. Att bara få VARA, LEVA. ❤️

 7. Du är grym Vanja! Och klaga får man göra när det behövs – det gör det lite lättare att ta sig igenom det jobbiga och allt som gör skitdagar lite lättare är okej!

 8. Vi får ge varandra styrka och ork! Har det nästan likadant hemma, just nu handlar det bara om att typ överleva. Min kid tycker allt är tråkigt, vill inte äta, vill inte ha kläder… får fyrkant-andas väldigt ofta! Sen mår jag själv piss, får kämpa varje dag med mitt mående för att inte bryta ihop och mannen har det så stressigt på jobbet att han snart oxå får nog.
  Följer dig i allt Vanja, vi klarar det! <3
  Många kramar till Er!

 9. Klagar lite jag med. Överhörde mina barn när de satt och snackade skit om mig att de skulle döda mig. What the f! Jag hade iofs haft en ganska grisig dag med dem och skällt en del. Men döda mig?! Tack å lov förstår de inte allvaret i vad de sa… och förlåt sa de. Tusen gånger.

 10. Tack för att du är ärlig och skriver om såna här dagar också ❤️ Haft en rent ut sagt pissig helg som mest bestått av pmds och nu måndag morgon känns det som jag slösat bort hela helgen. Blä.
  Hoppas att det vänder för er snart och tack för att du skriver om dåliga dagar och dåliga måenden ❤️❤️❤️

 11. Jag förstår helt din känsla, fast av andra anledningar. Vår son är 2 år och vi har på dessa 2 år inte kunnat fika eller äta ute, eller gått på stan eller något liknande, en enda gång utan gallskrik och gråt. Sonen var en high need baby och numera en high need toddler, och vägrar åka vagn, åka bil eller vara stilla. Sliter i allt, kan inte vänta en sekund, sömnproblem och har mycket frustration i sin lilla kropp. Har varit missnöjd sen han föddes. Kanske lugnar det ned sig, kanske har han särskilda behov. Men jag känner också så ofta ”vaaaarför kan vi aldrig få göra något normalt, vad är detta för ett liv egentligen….” Men inser när jag läser din blogg att vi alla har våra svårigheter och kamper. <3

  1. Jag har en unge som typ klarar att äta ute. I 45 minuter och han är 7… Men det är inte särskilt härligt för det. Han tycker inte om maten, eller avbryter konstant, eller blir sur vilket är osmidigt, har lite myror i byxorna. Jag skulle säga att där missar du inget. Vi äter ute ganska ofta men jag tycker inte att det är det som är mysigt som familj… Det slutar ofta med att jag känner att det var onödigt eller slöseri med pengar och energi. Och ännu värre blir det om man lägger till att det är en fin restaurang eller att man behöver vänta länge, där brukar jag känna mig stressad, oj nu har vi suttit i en timme… Och jag har upptäckt av typ ingen av hans kompisar klarar att äta ute heller. Eller det funkar speciellt med en enklare restaurang typ café, Vapiano eller hamburgare. Men mysigt är det inte tycker jag. Kompisarna är ännu mer kräsna med maten, de vill inte heller sitta stilla. De vill inte sitta still i bilen i mer än 30 minuter sedan blir det kaos i baksätet. Jag tycker det som är härligt som familj är mer att vara ute i naturen och fixa picknick eller lekland eller barnvänligt museum eller akvarium. Och jag tar mycket hellre bilen än buss eller tunnelbana om det inte är en kort färd, där kan det vara ett äventyr istället med hissknappar och spärrar och biljetter. Och om din son är 2 är det ju en tid som är extra jobbig! Vi slutade helt shoppa och äta ute och jag tyckte inte mitt barn var särskilt jobbigt. Mitt barn kan absolut inte se en balettföreställning (varför trodde jag det haha)! Han klarar bio och teater men jag brukar undra varför filmerna inte är lite kortare och jag har kanske inte lust att se barnfilm utan tycker det är mysigare med film hemma.

 12. Min sambo hade en jättehärlig helg i alperna med sina kollegor. Och jag hade värsta helgen ever. Det var ju ingen fara. Det var mitt humör som inte var bra. Jag tycker inte om att vara ensam förälder.Det blev alldeles för mycket skärmtid. Det är ju skönt att veta att rutiner, att vara tillsammans som familj, att aktiviteter och utomhustid faktiskt normalt sett skapar relativ harmoni. Men nu känner jag mig helt utmattad. Och inte fysiskt trött utan mer deppig. Som att nej, jag vill inte hämta, jag orkar inte planera middag, jag vill inte städa, jag vill inte ha playdate, jag orkar inte vara en bra mamma, jag vill fly till en söderhavsö. Jag känner mig ful, trött, misslyckad och jättesur!

 13. Ibland behöver man få vara sur och få klaga.
  Dagarna blir inte alltid som man tänkt sig…ibland brukar jag vakna trött och direkt hoppas på snälla barn, men det brukar oftast bli tvärtom då de märker att man är sur och gnällig trots att man skulle ha behövt medgörliga barn.

  Till er som har high need barn kan jag ge ett tips, se till att era barn får utlopp för sin energi, annars blir de bara frustrerade och bråkiga.Skriv in dem på passande fysisk aktivitet flera gånger i veckan.De behöver röra på sig mer än andra barn.Själv har jag tre high need barn, yngsta bara 1, 5 år men jag kan trösta er med att det blir bättre med tiden, då de blir äldre.I ett skede ville vi knappt gå utanför dörren med dem då det alltid slutade i katastrof.Ibland vände vi om på vägen, ibland i dörren och ofta slutade det med att ett barn gallskrek liggandes i köpcentret eller sprang omkring i restaurangen.De har alltid synts och hörts mest.Se till att barnen blir rejält stimulerade oxo.Läs böcker, gå ut i skogen, låt dem hjälpa till att laga mat eller städa om de klarar av det.Det behöver inte vara så märkvärdigt.Om barnet skriker i bil och vagn, som våra, försök avleda uppmärksamheten med kommentarer om saker ni ska kika på så att de glömmer bort att vara ilskna….

  Trots otaliga minnesluckor på grund av trötthet, tidigare insomni och utbrändhet tycker jag att motion samt frisk luft hjälpt även mig, trots att man varit helt slut innan.Det finns även tabletter med melatonin som inte är beroendeframkallande. En lugn stund ensam i solskenet kan också vara skönt då man känner sig otillräcklig och är trött.
  Kram för att ni delar med er av era upplevelser.

 14. Gud så skönt att andra också har ett liv man ”tar sig igenom” snarare än lever. Jag har varit ensam med min lillkille sen han föddes (pappan drog på bb) och har känt att livet bara passerar mig. Han är en supersnäll liten kille som är hur lätt som helst att ta med sig MEN han sover inte så mycket och jag har ett stooort sömnbehov som jag inte har tillfredsställt på fyra år nu. För nåt år sen kändes det som att jag bara djupandades mig igenom dagarna för att det skulle bli natt igen. Jag hade noll ork att hitta på aktiviteter från ca 4:30 varje morgon. Han går på förskola såklart men helgerna har varit döden att ta sig igenom, när man tror att det äntligen börjar bli läggdags och klockan är 13:30, då gråter man sig igenom resten av dagen. Men, plötsligt händer det. Imorse gick den lille som vanligt upp vid 5-snåret, men han lät mig sova tills klockan ringde 06:30. Halleluja. Det finns hopp! KRAM till alla som kämpar, med livet, med barn, med icke-sömn, med ensamhet, med osäkerhet, med det mesta. Ni är inte ensamma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

11 bilder från en Make It Work-fredag

IMG_0801

Den här dagen har hittills varit en klassisk Make It Work-dag. Niklas har inte sovit på tre dagar och mår P*SS, så i morse fick jag hoppa in och ta ett möte som han egentligen skulle gått på. Vi lever ju efter devisen ”Den som lider minst”, och i dag led jag helt klart minst av att gå på möte, även om jag hade andra planer.

IMG_0802

Sagt å gjort, så packade jag in bebelinon i vagnen och slank till vårt YouTube-nätverk United Screens. Där hade jag ett jättebra möte med en samarbetspartner som vi kommer jobba med under våren. Tintan skötte sig exemplariskt, även om jag fick avbryta mitt i mötet för att byta en bajsblöja. 💩

IMG_0755

Sen var det dags att slinka till gymmet. Onsdagar och fredagar är det PT-time. ⚡️ Upptäckte i onsdags att mina nya muskler inte bara känns, de syns också. Titta noga så ser ni mitt tvåpack! 😂

IMG_0753

Är sjukt stolt över min träning och de framsteg jag gör. Jag knäcker personliga rekord nästan varje gång. I onsdags tog jag 100 kilo i höftlyft vilket varit ett mål som för några månader sen kändes helt absurt. Att jag i dag också kan göra fem armhävningar i tre cirkelomgångar känns också helt bananascoolt. När jag började hos Robert i höstas kunde jag inte ens göra en. Eller en halv.

Så det är coolt att det går framåt, och jag känner det verkligen i min vardag. Ryggen gör inte ont konstant längre, och det är på riktigt LÄTTARE att lyftagrejafixaåtrixa med allt. 💪🏻✨

IMG_0775

På grund av att min dag blev lite kullkastad iom morgonmötet så sov Tintan tidigare än vanligt, vilket innebar vaken bebis på PT-timman. Inte optimalt.

IMG_0757

I come prepared, dock. Padda, leksaker och snacks = trion som klarar allt. 😅 Hade snott med mig Pikachu (Iggy är tokig i Pokémons) till Tintans stora lycka. Pokémonsen får hon absolut inte röra när Iggy är hemma. 😬

IMG_0786

Lyckades genomföra ett bra pass trots vakenbebisen, men när jag skulle göra min sista runda burpees hade Tintan fått nog. Så då slapp jag dem och så avslutade vi för dagen. Ändå lite gött. 👹

IMG_0793

Det här är min setup för att få duscha ifred efter passet. Vid just såna här tillfällen är Babyloonz och Lekis TV verkligen guld värt. ✨ Första gången jag tänkte köra denna taktik (efter att ha TOKstressat mig genom duschandet med arg baby vid sidan, alt inte duschat alls liiite för många gånger) upptäckte jag dock att gymmets wifi inte nådde ner till omklädningsrummen (som ligger i källaren). F A I L. 🙈 Nästa gång hade jag därför sejfat med att ladda ner Tintans favoritklipp offline i vår app Lekis TV. Funkade som en dröm, halleluja. Lyckan över att få duscha i mer än tio sekunder alltså…! 😂🙌🏻

IMG_0798

Vi brukar mest köra barnsångerna, men i dag gick Lära Med Leksaker-klippet Noaks Ark (där barnet lär sig om djur) hem riktigt bra. 🐢 Mitt och Niklas syfte med Babyloonz och Lekis TV är såklart att ge små barn kvalitativ och utvecklande underhållning, men också att vara en hjälpande hand för föräldrar. Erbjuda fint och utvecklande innehåll som barnet tycker om, men som även kan ”rädda” en flygresa, ett argt barn i bilen, en middag – eller en dusch på gymmet. 💘

IMG_0815

På väg tillbaka till Söder njöt jag av en grillad avocadomacka och att kunna VARA MÖSSLÖS (hej våren, har längtat så! 👋🏻🌱).

IMG_0822

Och nu sitter jag prick här 👆🏻 och knattrar ner detta. Ni skulle se vårt hem nu alltså, det börjar bli så deppigt. 😂 I går hämtades vår vackra krokfotslampa, vi har bara en enda spegel kvar i lyan (ojojOJ vad speglar gör mycket, det märker man framförallt när de försvinner 🙉), nästan alla taklampor är borta, inga tevebänkar kvar etc etc.

Men men, nu är det bara EN VECKA kvar tills vi flyttar. Då väntar iofs en väldans sliten vindslya och ett par månaders totalrenovering, så vet inte riktigt vad jag längtar efter ha ha? 😅 Men det ska vi väl överleva. Får vi bara ordning på sängar och sovsituation så löser sig resten på sikt. Nu är det dags att hämta Iggy, ha en fin fredag! 🎉

 

 1. Urk. Att inte sova på 3 dagar är tortyr hälsar en som vet.. mitt ”rekord” är 4 dagar och sen satt jag på akuten i trasor…. jag vet att Niklas provat allt…. men har han provat akupunktur av en riktig kines…jag menar alltså en kinesisk läkare som jobbar med akupunktur och örtmedicin… kram.

 2. Hoppas det vänder för Niklas snart!! Vill inflika också att Babyloonz är så förbaskat bra. Min son har kommit med ord som jag inte visste att han kunde ett flertal gånger ”Rödbeta”😅 och han föddes med gomspalt och har lite trubbel med talet men appen HJÄLPER verkligen❤️ Han tycker verkligen om att säga efter dig i appen. Perfekt i bilen🙌🏼

  1. Har inte insomni men men kan svara ur ett perspektiv på vanliga sömnsvårigheter. Sömntabletter är ingen långvarig lösning, olika orsaker (beroende på medicin) men främst pga att kroppen vänjer sig efter en tid och man måste höja dosen för att få samma verkan. 🙂

  2. Nej, jag önskar att det vore så enkelt. Men det är ingen långsiktig lösning, Niklas mår också extremt dåligt av sömntabletter, blir bakis dagen efter. 🙁

 3. Så imponerad av er som kämpar på trots tuffa motgångar, insomni osv.
  Alltså, grymt jobbat med träningen 💪💪 så kul att höra att det ger FAKTISKA resultat, att slitet lönar sig 😅 är så nyfiken på hur du gör med håret nu iom träningen. Tvättar du fortfarande håret sällan, och hur gör du isf efter träningen?
  Kram

  1. TACK! Har aldrig tidigare upplevt att träning verkligen GETT något, så det känns magiskt. <3 Och ang håret så tvättar jag det fortfarande lika sällan. Jag gör i princip ingen konditionsträning så jag blir inte så svettig. Håller mest på med tunga lyft, och det är SKITJOBBIGT men är ju inte något man gör så länge utan i korta intervaller, därav inte så mycket svett. 😉

 4. Så grymt jobbat med träningen 💪🏼👏🏼
  Men huuuur är det möjligt att träna och duscha med vaken nästan ettåring!? Sitter hon på riktigt stilla på filt och tittar på plattan utan att peta, vända, riva, rymma, klättra, krypa in i duschen?? Min Ebba, månaden yngre än Tintin, är överallt på en sekund just nu… råkar jag blinka lite för länge har hon rivit halva gymmet 🙈😅

  1. Haha håller med! HUR går det till?😋
   Min 9månaders river stället om jag tittar bort 5 sekunder..😅 iPad underhållning fungerar bara om han sitter i sin matstol med iPad på matbordet (han mår den alltså inte)
   Tack för bästa bloggen!

   1. Ha ha, det funkar toppen på Tintan. Men alla kids e ju olika såklart. Jag tyckte hon var vild, men uppenbarligen är hon inte SÅ vild då! 😂

 5. Att inte sova på tre dygn😔jag mår dåligt av bara tanken. Fruktansvärt låter det faktiskt. Hoppas ni hittar en lösning, eller att det iallafall blir väldigt mycket bättre när ni flyttat och kommit iordning. 🍀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Mina kändistvillingar – enligt er

vanja ashlee ny

I söndags skrev jag ju ett inlägg om min kändistvilling, alltså den kända person jag fått höra flest gånger att jag är lik. Det är Ashlee Simpson (innan näsjobbet), men ni höll inte riktigt med. Frågade därför både här och på Inspirationstagram vem NI tycker att jag är mest lik, så nu ska vi kika på era förslag. Vi kör en fallande ordning, med de kändisfejs som fått flest röster högst upp. Nummer ett blev…

IMG_0075

…inte helt otippat Jossan! 😂 Får nog hålla med er där. Hon är ju trots allt min sistah from anotha mistah. 👯‍♀️ På plats nr två med näst flest röster har vi…

pgl_6458small

…skådisen Tova Magnusson! Lite otippad för mig själv men det var ganska många av er som tydligen hade tänkt att vi nog kunde vara systrar. Så jag bildgooglade och hittade denna där jag nog ändå tycker att jag kan se en hel del likhet. Bra jobbat blogoliner! 👏🏻🍒 När jag googlade såg jag också att mänskan är född 1968, och alltså är tio (!) år äldre än jag. Den där mänskan 👆🏻fyller alltså 51 bast i år. Bra gener. ⚡️ På tredje plats har vi ytterligare en svenska, nämligen…

bigOriginal

Jessica Almenäs! Och jag vet inte om jag tycker att vi är så lika rent fysiskt egentligen, men det känns som att vi har lite samma energi? Hon verkar också vara en glad rackare (ALLA bilder jag hittade när jag googlade henne såg ut som ovan 😂) som liksom känns…snäll. Så tror och hoppas jag att jag också uppfattas. Så kanske är det mer vår utstrålning än våra utseenden som gör att vi uppfattas som lika? Det är min teori i alla fall. Nummer fyra på listan fick även hon ganska många röster, och nu hittar vi den första utländskan. Nämligen…

Image: Kate Hudson with WW in NYC

Foto: Getty Images

Kate Hudson! En rackarns härlig ”tvilling” tycker jag, så tack å bock för den. 🙏🏻 Har alltid tyckt denna donna varit skitsnygg på ett liksom fritt och okonstlat sätt, och sen verkar hon vara en sån GOD Å ROLIG person också. 🤩 Älskar hela hennes familj; att mamma Goldie Hawn och (bonuspappa som varit med sen hon var 18 månader) Kurt Russel hängt ihop i 36 år känns ju helt ORIMLIGT med Hollywoodmått mått, och säger väldigt mycket om hela familjen tycker jag. Femma på listan är ytterligare en Hollywoodskådis:

Beautycon Festival LA 2018 - Arrivals

Foto: Getty Images

Drew Barrymore! Och det är extra kul att flera av er nämnde just henne, då Niklas tyckte att jag var så himla lik henne i början av vårt förhållande. Han sa det typ…jämt. 😂 Tydligen har vi väldigt lika munnar enligt honom? De är lika…sneda, menar han. 🙈 På ett gölligt sätt då. Niklas är en mun-person, han tittar på munnar som andra tittar på ögon. Ofta har han inte en aning om hur folks ögon ser ut (tror han har koll på att mina är blå men mer än så kan han nog inte beskriva dem 😜), men stenkoll på deras munnar.

IMG_0189

Jaaa, hörrni. Det var de som fick flest röster. Kom även spridda skurar som tyckte att jag var lik alltifrån Mat-Tina till Zara Larsson (”en äldre version, no offense ” 👵🏻) till Ebba Busch-Thor till Yvonne Ryding. Och så var jag tydligen även lik någons lärare och utseendemässig tvilling med någons kompis Karin. 💁🏼‍♀️ Vad tycker ni om listan ovan, håller ni med?

 1. Heeeeej!!😄😄😄 I din å jossans podd i avsnitt #14 tipsar du om ett mineralpuder som inte har några blä ingredienser i sig, som din vän säljer. Jag tycker du säger decay.se eller tecay.se? Men har googlat runt som en tooook nu med olika stavningar, granskat igenom din blogg och instagram men hittar verkligen inte det😂 Vad heter märket?😍😍😍😍 kram kram

 2. Oj så många kändisar du har liknande drag som. Jag kan inte komma på någon som jag är lik 😅

  Kul med en till munperson, jag är smått besatt av munnar. Vet att jag från början av ditt bloggande (med från start😇) blev exalterad de få gånger du log på bild pga fiiiin 🌟♀🌟♀).

 3. Jag vet en till SOLKLAR! Prinsessan Diana av Wales. Så mycket henne i dig. Önskar jag kunde bifoga en bild 😅

 4. Absolut har du liknande drag som vissa men jag tycker ingen är jättelik. Jag vill påstå att det ofta är håret som gör det. En annan frisyr och hårfärg, så hade man kanske inte ens sett antydan till liknande drag.

  1. Håller med! Tycker dock att med just Ashlee Simpson så finns det fysiska likheter, före nosjobbet då. 😉

 5. Håller med om Tova Magnusson på denna bild! Annars tycker jag att dina kändistvillingar är en blandning av Jennifer Lawrence och Gwen Stefani 🌟

 6. Men! Jag tänkte skriva Drew Barrymore. Googlade till och med efter en bild för att ha till grund om jag skulle behöva förklara på vilket sätt (skulle ju knappast hända men jag är en sån där ”plan b,c,d-människa” som tänker ut eventuella kommande scenarion jämt och inte gärna säger saker utan att kunna backa upp dom). Men tänkte tillslut ”äsch, det är en sån där grej bara jag ser antagligen”. Kul att hon kom med på listan! 😍

  1. Ha ha, jamen du ser! Tror det rätt ofta är sådär, att det man tänker liksom finns hos fler. 🙂

 7. Tror jag har nämnt det någon gång tidigare men gör det igen, du är även mycket lik Beatrice Larsson som var med i ensam mamma söker en säsong. Enligt mig är du ännu snyggare men ändock väldigt lik 😘

  1. Å har ju inte sett programmet så har tyvärr ingen koll på denna brutta, får googla! 😀

 8. Älskar sånt här! Visst borde man ha en tvilling nånstans i världen ändå? Finns ju sådana historier om folk som möts som ser identiska ut, utan att vara släkt. Så spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..