Satans oro

Har precis varit hos min barnmorska, och allt såg kalasers ut, förutom Igsters tillväxtkurva som hade planat ut. Inget att oroa sig över tydligen (än), ska dit igen om en vecka och kolla att kurvan vänt uppåt så att Iggy tjockar på sig som han ska, men man blir ju ändå så satans nojig. Vill liksom BARA höra att alltärnormaltalltärnormaltalltärnormalt. Så humöret är lite sisådär just nu.

Mörkt, kallt å regnigt är det också, bättrar inte på mitt mood direkt. Får dåligt samvete för att jag kanske ätit för lite, tycker det är svårt att få i mig så himla mycket när det bor någon i min mage. Platsen är liksom…begränsad, om vi säger så. Får i mig ungefär halva portioner av vad jag brukar äta, sen tar det stopp. Det innebär ju att jag borde käka dubbelt så många gånger (minst) om dagen, men det har jag inte riktigt gjort.

Är tyvärr en sån som lätt glömmer bort att käka om jag inte har någon som påminner mig, och det är väl fine så länge som det bara påverkar mig själv. Men om min bebis inte växer som han ska för att jag äter för lite så känns det inte så himla lyckat.

Så nu ska jag köra Skalman-style, och ställa klockan så att den påminner mig om mellanmål med jämna mellanrum. Någon som har tips på smarta, enkla prylar som man kan pilla i sig under dagen? Frukt tycker jag att jag klämmer i mig rätt bra varje dag, men gärna nåt mer matigt. Tipsa gärna!