ANNONS

Boaåfixaådona-dag!

/

bhar

I dag är det Stora Boaåfixaådona-dagen här hemma! Vi hade hoppats på att hitta en annan (lite större) lägenhet att flytta till innan Igster dimper ner, men nu är det dags att inse att det inte kommer bli så. Inga problem egentligen, vi bor i en 2,5:a på 60 kvadrat och trivs superbra, men det hade varit skönt att styra en lägenhet med ett rum till, som kan bli Iggys rum så småningom.

Men eftersom de flesta kids verkar bo inne hos päronen i ett halvår/ett år, så funkar det såklart jättebra även att bo kvar. Tänker mest att det blir lite meckigare att flytta senare, när det är en bebis inblandad. Men det går såklart det med. Hursom, nu blir vi i alla fall kvar här ett tag till, så det är dags att ta tag i alla de där grejerna som man velat fixa till men inte brytt sig om, eftersom man liksom redan ”flyttat” i huvudet.

Jag börjar med att rensa ut min garderob, och säger därför hejdå till det färggranna bh-gänget här ovanför. De har inte passat sen i juli, då preggofieringen såg till att jag fick en rejäl boob-boost. Himla trevligt tycker jag som inte direkt haft någon hylla att skryta med innan, och eftersom jag inte tycker det är särskilt tråkigt att shoppa undisar (läs: jag är besatt av söta underkläder…), så kommer det bli ett nöje att förnya bh-lådan.

kläder

…passar också på att tvätta bebiskläder. Vi har fått en väldig massa plagg och pryttlar av familj och vänner vilket är fantastiskt, men jag slank iväg för några dagar sen och köpte några saker själv. Känns som att NÅT vill man gärna ha, som man valt alldeles på egen hand.

29Kändes väldigt märkligt att sondera terrängen på barnavdelningen, har liksom bara varit på studiebesök där tidigare när det köpts presenter. Men nu skulle man handla till sig själv. Megakonstig känsla tycker jag. Och det känns inte direkt mindre konstigt att nu se ett gäng små fötter hänga på tork i badrummet. Tur att de är så fasansfullt söta, sötheten tar över från konstigheten på nåt vis.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00