The Mommy Makeover!

Den här veckan har jag inlett min stora Mommy Makeover! En del kör ju det efter förlossningen, men jag tänker att det är väl lika bra att få allt på plats innan Iggy kommer. Så kan jag strunta i allt sånt sen, och bara gossa loss med min lille bebis.

Anhalt nummer 1 var att styra upp frippan, så det gjorde jag för några dagar sen. Hejdå utväxt å gulnat hår – hej fräscha toppar och kalla blonda slingor. Himla härligt. Gick som vanligt till min absoluta favoritfrisör Freja på MOC, och det kommer nog dröja ett tag tills dess att hon sätter saxen i mitt hår igen, eftersom hon är nästan lika preggofierad som jag. Vecka 34 är hon i, och ska få en liten tjej.

Sjukt kul förstås, även om jag redan har ångest inför vem som ska ”ta över” mitt hår. Jag har avverkat fler frisörer än vad Tiger Woods har avverkat älskarinnor, och det var först när jag började gå till Freja som jag hittade hem. Men nu är det alltså dags att ge sig ut å jaga älskarinnor frisörer igen. Tips?

Anhalt nummer 2 på min Mommy Makeover var att kirra en ögonfransförlängning, och det skedde i dag. Eftersom jag är en sån där tjej som kommer vilja ha mascara på mig fast jag precis fått en liten bebbe (jupp!), så är det ju himla praktiskt om man slipper pyssla med det, fast att det ser ut som att man ändå gjort det.

Har testat ögonfransförlängning en gång tidigare, men då gick det inte så värst bra. Jag såg ut som en transa när jag gick därifrån. Mänskorna som jobbar på såna där ställen blir liksom hemmablinda, så om det inte är FÖR mycket, så tycker de inte att det syns alls. Ni vet typen; någon som jobbar på en fillersklinik eller liknande och som sakta men säkert börjar joina kattfolket med ögonbryn vid hårfästet och bratwurstar till läppar.

Hursom, tog en före och efterbild så ni ser skillnaden. Ledsen för det korniga resultatet. *måstemåstestyraiPhone5snart*

Closeup så ni ser bättre! Den här gången höll jag HÅRT i ögonfranstyglarna, och sa att jag absoluuut inte ville ha några fransar som var mer än MAX 1 mm längre än mina egna. Och halleluja – då blev det jättebra! Som att ha mascara. Inte som att bli förvandlad till Robert Fux.

(Äääälskar iofs Robert Fux, men tycker att han passar bättre i sin look än vad jag gör.) Anhalt nummer 3 av the Mommy Makeover sker i morgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..