ANNONS

The Mommy Makeover continues!

/

I dag var det dags för anhalt nummer 3 på min Mommy Makeover – fina fossingar! Fick ett presentkort av Niklas i julas med det bästa av två världar: medicinsk fotvård som avslutas med shellac. Kan ju liksom inte bli bättre; nyttig uppfräschning där minsta skavank styrs upp OCH fint målade tånaglar som håller i en evighet. Det ena utesluter ofta det andra tycker jag, när det gäller pedikyr. Antingen får man medicinsk fotvård (men då är de inte så bra på att lacka), eller så får man tjusig lackning (men då är själva fot”vården” mest fluff).

Eftersom jag inte kommit åt mina fötter på ett par veckor nu (eller okej, om jag verkligen kämpar så gör jag det, men det är fasen inte worth the effort för tillfället) så var de i trängande behov av lite kärlek, så det var perfekt att casha in den här presentchecken nu.

Så det var en himla nöjd mama som stoppade fossingarna i papperstofflor, sjönk ner i den fluffiga fåtöljen och varvade mellan att dricka iskallt apelsinvatten och hett (fantastiskt gott!) grönt te. I sällskap av sessan. Rackarns härligt sätt att slå ihjäl några timmar på.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00