ANNONS

Nya naglar!

/

Kom precis hem ifrån att ha kirrat naglarna hos duktiga Daniela. Den här gången blev det rosa bas med svarta toppar, är så sjukt rackarns nöjd! Kan inte sluta kika på dem här hemma… Töntigt kanske, men det är preciiiis sånt här som gör mig lite extra glad varje dag; att kika ner på fingrarna och se nåt skoj. Det bidrar verkligen till min vardagsglädje, och allt som ökar på den är alltid välkommet. Vardagen e ju livet liksom, så allt som gör den härligare gör livet härligare! Så resonerar jag. (För övrigt ett himla fiffigt resonemang att dra till med när man ska rättfärdiga att unna sig den där chokladen/de där tulpanerna/den där utefrullen å allt annat som toppar livet lite extra…) Om ni också vill unna er tjusiga naglar så gäller Danis erbjudande fortfarande: 10% rabatt på alla hennes nagelbehandlingar om ni uppger ”Vanja” vid bokning. Hon hittas på Söders Hårpunkt (här!) eller på Instagram under namnet @daninails_sthlm. Passa på vettja! Unna er! Värna vardagsglädjen…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00