ANNONS

Lördagsnöje!

/

Klädbutiken som Niklas startade (654.se) har utvecklat en liten sidogren. I ett garage under butiken så meckas det nämligen med motorcyklar under namnet 654 Motors. Väldigt hett känns det som. Typ som det nya whiskey; nåt för snubbar över 30 att riktigt nörda ner sig i. Niklas är inte med å meckar, men i dag var vi å kikade på alla fina hojar som vuxit fram därnere i garaget, för 654 Motors anordnade nämligen en hojträff.

Det var många riktigt tjusiga motorcyklar att kika på, men roligast var att titta på människorna. Det var liksom gräddan av de något äldre Söderhipstersarna som var där. Massor med kids, häftiga päron i snygga outfits, hipsterskägg å balla solglajer, typ. Vår kompis Jimmy är en av dem som lyckades pricka in alla Söderhipster-epitet på samma gång.

Det var fullt med food trucks på eventet. Den här är min favvo. Alltid gott med tacos! Åsså e trucken rosa…

På vägen hem slank vi förbi en pop up-loppis. Att folk ställer sig i ett gatuhörn och spontankränger sina gamla grejer än nåt jag ÄLSKAR med Söder. Har gjort några av mina allra bästa loppisfynd på såna här spontanloppisar. Den här gången blev det dock inget. Såg ett par sjukt snygga skor i en påse, men när jag rafsade fram dem sprang loppisinnehaverskan fram och sa att de hade hon packat ner igen, hon ville inte sälja dem längre. ”En bra grej med att ha såna här loppisar är att man återupptäcker sin garderob”, sa hon. Kan inte annat än att hålla med. Får knipa de där pjucksen nästa gång hon står i det här hörnet, kanske har hon tröttnat på riktigt på dem då…?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00