Loppislördag!

 

Som ni vet så e jag ju en sucker för loppisar (Niklas också), och i dag var det en på underbara Orionteatern. Var ju tvungna att kolla in den! Älskar det stället, har varit på så mycket kul grejer där. Bara det faktum att man i entrén välkomnas av ett jättelikt katthuvud gör ju att man faller pladask. ♥

Loppisen var liten men naggande god. Jag och Niklas hade faktiskt en av våra första dejter här, på Salong Giraff. Om ni inte har upplevt Salong Giraff så är det ett MÅSTE. Det är en varietéshow som samlar det vackraste, det knäppaste, det mest magiska, det märkligaste…ja, det är en salig blandning av uppträdanden. Mycket underhållande presenterat av en rymdtransa i tre meter höga klackar, ackompanjerat av liveband. Man blir aldrig besviken.

I ♥ loppis!

Det är så himla fint på Orionteatern. Undrar just om någon gift sig där? Sjukt bra ställe annars.

Hittade den här fina läderväskan med metalldetaljer som jag stod å fingrade på läääänge. Behöver inte direkt en till väska, men den var ju så fin… Slank in på toan, tog en bild och rådfrågade instaföljarna – ska jag köpa den eller inte? De tyckte ett rungande JAAAA! …och eftersom jag hade prutat ner den till en ynka hundring…

…så fick den slinka med hem. Loppisar alltså. What´s not to love?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..