ANNONS

Looooopppiiis!

/

YES! Vi hittade en loppis som var öppen på midsommarafton, wooop wooop! Och NEJ, jag köpte inte denna fräsiga (och gigantiskt stora -typ 150 cm hög!) ängel. Men hade jag varit 9 bast hade jag nog nästan kunnat döda för att få chansen att pryda mitt rum med denna kitschiga skönhet. Men den fick bli kvar.

De här sjukt fina ljusstakarna fick därmed följa med hem. 50 pix!

Likaså den här fina lilla bollvasen som blev vår för 40 pix. I morgon ska vi jaga mer loppisfynd. Det riktigt kliar i fingrarna att köpaköpaköööööpa en massa fina prylar, men vi ska vänta tills dess att vi hittar en ny lägenhet. Då ska vi åka hit och GÅ LOSS på alla fantastiska loppisar som dessa trakter är strösslade med – det finns loppisar ööööverallt. Fantastiskt fina möbler och skatter att fynda, till tokbra priser. Hittade en grön skinnsoffa i går i Chesterfieldstil som jag nästan grät över att inte kunna plocka med mig hem. Hoppas vi hittar en bra lägenhet så att vi kan flytta snaaaart. Så att vi kan åka och kirra inredningen här. Om loppisgudarna tycker om mig finns den gröna soffan kvar när det väl är dags. Håll tummarna.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00