MOT ESTOCOLMO!

 

Nu sitter vi på tåget hem igen, efter en sjukt härlig midsommar i Skaraborg. Har haft det så rackarns bra. Det är lyxigt med en mamma som är så förtjust i Piggly att hon glatt (!) byter bajsblöjor och meeer än gärna sitter barnvakt. De kommer ha mycket skoj ihop, Piggeloni och hans mormor.

Lyckades efter mycket omsorgsfullt packande även få med oss samtliga loppisfynd. Nästa gång ska vi försöka hitta lite mindre tunga skatter. Marmorbrickor, stengodsleoparder och lampor i solitt stål är väl inte det smartaste att plocka upp när man ska ta tåget hem. Med resväskor, barn och barnvagn dessutom. Pust. Men nu sitter vi inpackade här på tåget och njuter av utsiktenbloggar. På SJ´s sjukt långsamma wifi. Pust igen. Nåväl, hoppas att ni alla haft en riktig kalasmidsommar, vi ses hemma i Estocolmo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..