ANNONS

Frulletankar!

/

Idag körde vi utefrulle på vårt nya favorithak Le Mond. Det ligger ett stenkast från vår lägenhet, så det passade finfint att smita ner dit en regnig förmiddag som denna. Piggly har fortfarande inte hämtat sig riktigt från vaccinationsprylen, han är lite av en surmule som väldigt snabbt blir missnöjd om det inte konstant leks/tittas på nya roliga grejer/bärs omkring. Vi inser att vi är bortskämda med en bebis som för det mesta är rätt nöjd, för det känns lite ovant att han är såhär gnällig. Men som tur var var denna dag fylld av en massa äventyr, så han höll sig sysselsatt (och därmed nöjd) för det mesta.

God macka, god kaffe, god juice. Svårare än så är det inte att charma till sig oss som stammisar. Men det är inte lika lätt som det låter, för (tydligen) är det nästan omöjligt för caféer att styra upp schyssta frukostmackor. Då menar jag mackor som har smör över hela brödet (inte bara en klick ute i ena kanten), gott om pålägg (inte bara en lövtunn skiva ost och en trött tomat) och stuns i mackan (inte en torris som är så hård att tänderna går i flisor när man ska hugga in).

Nu låter jag väl som en riktig rackarns klagomur, men både jag och Niklas förundras verkligen över hur få ställen det är som har bra frukostmackor. Jag menar, hur svårt är det egentligen att göra en macka som är GOD? Inte sjuttsingen snålar man med smör å pålägg när man gör en smarrig macka åt sig själv hemma? Och inte sjuttsingen bygger man upp den som ett högt torn så att den blir fullkomligt omöjlig att få in i munnen? Nää, skärpning alla caféer i Estocolmo.

Så när vi hittar ett ställe som gör oss glada på frullefronten så blir vi så tacksamma att vi äter där igen å igen å igen å igen. Le Mond har dessutom acai, stort plus i kanten! Hursom – ni Stockholmsmamas som gillar goda frullemackor – ta en sväng förbi detta ställe. Rekommenderas! Bra med barnvagnsspace också, och rackarns trevlig personal.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00