ANNONS

FLYGPLATSBEBIN!

/

Efter en packfest som hette duga kom vi äntligen iväg i går eftermiddag. Saaaaatan vad mycket pryttlar det är som ska med när man ska resa med bebolino! Vi kom ihåg det mesta men lyckades glömma Iggys kudde, ingen katastrof iofs. Favoritkaninen kom vi ihåg, här syns dock mest benen. De är himla goda tydligen de där benen, Igster gillar att snaska loss på dem.

Precis som tidigare så tog vi med oss Maxi-Cosin. Förutom att den är smidig att resa med (eftersom den ju är en bilstol som kan klickas fast på vagnen) så funkar den alltid utmärkt att ratta runt bebis i på flygplatser. Man puttar ner den i en sån där airport stroller för väskor (brukar alltid gå att haka fast den på nåt sätt åt nåt håll), och vips så har man en barnvagn! Komplett med fack för favoritkanin, kräkis och tvättlappar.

Med en filt att gossa runt med så går det finfint att sussa i den också.

Eller varför inte bara ligga och spana på alla spännande mänskor som flänger runt på flygplatsen…?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00