ANNONS

MELLANLANDNINGSMYS I MÜNCHEN

/

Den här gången åkte vi inte direktflyg (tokdyrt såhär i semestertider), utan vi köpte en biljett med mellanlandning i München. Hade tre timmar att slå ihjäl där, men det var rätt perfekt för det var runt middagstid. Så vi körde en tapasmiddag. Jag ääälskar fisk å skaldjur, så det var sjukt smarrigt.

Sen spatserade vi bort till ett fik, tog en cappo på maten och delade på en blåbärsmuffin. Grodis festade loss på lite nan.

Mina reskamrater. Inte dumma.

Om man har lite tid att slå ihjäl på nån flygplats nånstans, så är ett hett tips att leta reda på en såndär stolmassör. Vi brukar alltid göra det, och är lika nöjda varje gång. Priserna brukar vara helt ok, men framförallt är det väldigt välinvesterade euros. Att få någon som knådar en när man suttit instängd å inklämd i ett plan i ett par timmar är ljuvligt. För mig som är flygrädd och spenderar delar av resan med att spänna varje fiber i min kropp av skräck (hej luftgropar, jag hatar er) är det kanske extra härligt.

Ni ser ju – njutning på hög nivå! Man kan välja alltiifrån 5 minuter till 30 minuter. Vi brukar köra på en kvart. Det gör underverk.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00