ANGÅENDE ATT FLYGA MED BEBIS

 

Darlings! Efter att jag la upp det här inlägget om hur vi gör när vi flyger med Iggy, så kom det in lite kommentarer med era erfarenheter som inte riktigt stämde överens med våra. T ex att vissa flygbolag inte tillåter att man tar med sig babyskyddet ombord. Vi har faktiskt inte kollat upp nåt innan vi rest, utan bara kört på. Och det har funkat. Så jag har ingen aning om hur TAP eller LUFTHANSA ställer sig till att ta med babyskydd ombord, ”på pappret” så att säga. Irl har det funkat, det är allt jag vet. Och ingen har opponerat sig.

Men som sagt, som med alla inlägg här på bloggen så är jag ju ingen expert, utan utgår alltid från hur vi gjort och vad som funkat för oss. Väldigt intressant att höra om era reseupplevelser med barn/bebis. Ju fler kommentarer desto mer info till de som läser. Så heja er! 🙂

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..