ANNONS

Dagens Momspo!

/

Försökte knäppa en Dagens i går, men det var så satans blåsigt att det var i princip omöjligt. Men det här fick vi till i alla fall.

Jag kände mig väldigt fin i går; lite avslappnat lyxig. Men tycker inte riktigt att bilderna gör outfiten rättvisa. Så ni får lägga på lite extra snygghet själva.

Linne / Oysho

Bh / Oysho (inte meningen att den skulle titta fram, skyller på blåsten)

Byxor / Filippa K

Silverhalsband / Tjallamalla, present från Niklas

Det var de härt byxorna jag fyndade på rean för några veckor sen, och jag äääälskar dem! De känns så sjukt lyxiga. Materialet är lent, och faller perfekt (tror det är satin) och de sitter som en smäck över rumpan för att sen bli vida och luftiga över benen. De var TOKlånga dock, så jag fick lägga upp dem typ tre decimeter innan jag kunde börja använda dem.

Men jag älskar dem som sagt. Känner mig sjukt snygg OCH sjukt bekväm i dem (en kombo som man upplever alltför sällan). De är superfina med sandaler nu i sommar, och jag tror att jag kommer kunna ha dem i höst också till mer klädda skor. Ska se om jag kan ta någon mer bild på dem så att ni förstååår hur fina de är. Live så är de verkligen superfina!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00