ANNONS

UTFLYKT

/

I går gjorde vi en utflykt till Peniche, där Surfers Lodge ligger. Planen var att käka middag på lodgen, och eftersom några ville passa på att ta massage (de har världens bästa massös där…) så åkte vi dit lite tidigare. Då tog vi ickemasserade en promenix.

Har ju berättat tidigare att jag och Niklas är sugna på att gifta oss på lodgen. Det finns en tokgullig minikyrka längst ut på en udde i närheten, så jag och Iggys farmor Barbro kollade in den. Tror dock det kan vara knepigt att få gifta sig i den om man inte är katolik. Nån som har erfarenhet av att gifta sig i ett katolskt land? Upplys mig i så fall hemskt gärna hur ni gick tillväga!

Piggly var med och spanade in kyrkan. Men det var lite väl blåsigt (som synes) så vi slank tillbaks till lodgen rätt snabbt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00