ANNONS

LISBOA

/

Framme i Lissabon! Jag gick direkt på minibaren och plundrade chokladförrådet. Smarrigt som attan. Hotellet är superfint, och sjukt bra service. Och det här är ju också en grej som är himla fiffig med Portugallien; det är så satans billigt. Den ekonomiska krisen i landet är förstås hemsk på alla sätt och vis, men uppsidan är ju att man som turist får en väldigt prisvärd semester.

Hotellet vi bor på till exempel, det är ett 5-stjärnigt hotell som känns väldigt lyxigt. Och det kostar ungefär 1000 SEK per natt, för två personer, att bo här. Inte dumt. Så här i Portugallien har man faktiskt råd att unna sig lyx. Passar mig och Niklas som hand i handske Ingen av oss är någon direkt höginkomsttagare, men vi lyckas ändå styra upp en rätt härlig tillvaro. Och att semestra i Portugal istället för på Rivieran är en sån sak som gör det möjligt.

Högst upp i hotellet, på 25:e våningen, fanns en väldigt härlig bar med utsikt över Lissabon. Där fick en appletini slinka ner innan det var dags för middag. Finfin start på stadsdelen av semestern. Känns nästan overkligt att vi har tre dagars semester till. Alltid bra att förflytta sig, då känns alltid ledigheten längre.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00