ANNONS

MY PRECIOUSSSSSS!

/

Målet för dagen i dag var att stilla shoppingnerven en smula. Se om man kunde hitta nåt fräsigt. Allra helst lite lyxigt, och definitivt på rea. Kan avslöja att jag prickade in alla fyra. För ovan ser ni väääääärldens underbaraste väska som fullkomligen låg och ylade mitt namn inne på Zadig & Voltaire!

Jag har letat ett tag efter ett komplement till min älskade gröna Marc by Marc Jacobsväska (den som är med på på 90% av Dagens Momspo-bilderna ni vet). Och i dag fann jag den i form av denna darling. I regnbågsskimrande snakeprintat läder dessutom.

Ni har ju koll på min faiblesse för djurmönster vid det här laget, och min besatthet av att Värna Vardagsglädjen. Så ni förstår ju lyckan när jag kammade hem den här rackaren – snacka om att den kommer skänka vardagsglädje. Som att bära omkring på ett disco!

Den var så fin att jag tror att jag fick ett hundraprocentigt adrenalinpåslag (kan man få ett sånt månntro?) när blicken landade på den. Det var instant love. När den trevlige butiksmänskan dessutom informerade mig om att dyrgripen var på 40% rea, ja då var saken biff och jag i himlen. Halleluja! Så. Jäkla. Nöjd.

Väskan har två olika kedjor som man kan växla mellan, en längre så att man kan ha väskan tvärsöver kroppen, och en kortare om man bara vill hänga den på axeln. Eller så knäpper man av båda och bär den som en kuvertväska. Vet inte på vilket sätt jag kommer använda den mest, men att jag kommer TOKanvända den vet jag. Så räkna med att få se detta väskdisco på 90% av mina kommande Dagens Momspo-bilder.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00